Antena 3 CNN Politică SURSE: Membrii PSD Sector 1 sunt nemulţumiţi de Cătălin Ivan: Este arogant şi se crede superior

SURSE: Membrii PSD Sector 1 sunt nemulţumiţi de Cătălin Ivan: Este arogant şi se crede superior

SURSE: Membrii PSD Sector 1 sunt nemulţumiţi de Cătălin Ivan: Este arogant şi se crede superior
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   10:49
 
Surse din PSD sector 1 au explicat pentru pesurse.ro de ce şeful filialei, Cătălin Ivan, este acuzat de unii membri de partid că este “arogant” şi nu ştie să vorbească cu oamenii.

“Nu ştie să vorbească cu oamenii. Aici sunt membri vechi de partid, care au pus bazele partidului, care l-au venerat pe dl Ion Iliescu. Ei sunt obişnuiţi să fie mângâiaţi pe creştet, trebuie să ştii cum să îi abordezi. Ion Iliescu şi Adrian Năstase le vorbea frumos, domol, ei ştiau... De exemplu, cei care au o anumită vârstă sunt deranjaţi că Ivan vorbeşte cu ei cu . Îi deranjează, vor să le spună “Dumneavoastră”, e vorba de politeţe şi de respect. Este arogant, asta deranjează”, ne-au relatat sursele citate.
 
“Le vorbeşte oamenilor de sus, înţepat. Se crede superior, or aici sunt oameni vechi de tot, care au forţă, au influenţă şi au relaţii. Când a venit aici le-a promis oamenilor că le găseşte locuri de muncă şi tot felul de lucruri şi nu a făcut nimic. De ce a mai promis dacă ştia că nu se poate ţine de cuvânt? Că nu i-a cerut nimeni nimic. Cu sediul e altă poveste, trebuia să ne mutăm, dar au trecut peste 3 luni şi nu s-a făcut nimic. Cea mai mare problemă e atitudinea lui, asta deranjează, comportamentul lui”, au declarat sursele noastre din PSD sector 1.
 
“Nu are timp să se ocupe de filială. Ponta l-a întrebat atunci când a fost numit, că nu a fost ales, dacă are timp şi de filială, şi el a spus ”. El a venit aici pentru că Ponta vrea să-l pună să candideze în 2016 la primăria sectorului 1. Dar imaginea nu ţi-o faci doar la televizor, ai nevoie de oamenii din filială”, este o altă acuzaţie care i se aduce lui Ivan.
 
„Momentan nu e ceva concret să-i reproşezi. Stai să vedem ce face la europarlamentare. Ce să spui? Că nu vrea să stea de vorbă cu o babă? Nu merge, trebuie să ai ceva concret ca să ceri o schimbare”, ne-au mai spus sursele citate.
 
Cătălin Ivan a declarat în repetate rânduri că deşi, ca în orice organizaţie, sunt păreri pro şi contra, la sectorul 1 nu este vorba de niciun scandal.
 

×
Subiecte în articol: PSD Catalin Ivan plangeri
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close