Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Pas cu pas, Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Băieți, vi s-a făcut de o revoluție?

Tăriceanu: Pas cu pas, Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Băieți, vi s-a făcut de o revoluție?

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, acuză că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Ludovic Orban ar aplica un plan de fraudare al alegerilor, dând ca exemplu intervalul orar în care bătrânii pot vota, dar şi măsura de luare a temperaturii. În final, liderul ALDE ameninţă cu o revoluţie.

Tăriceanu: Pas cu pas, Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Băieți, vi s-a făcut de o revoluție?
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    13 Aug 2020   •   13:16

"Pas cu pas, Iohannis și Orban pun în aplicare planul de fraudare al alegerilor. Ieri, Guvernul a transmis Parlamentului planul de a fixa intervale orare pentru votul celor în vârstă. Cam așa cum au făcut-o și în perioada stării de urgență, două ore și pe fugă.

Tăriceanu acuză măsuri neconstituţionale la alegeri

Nu am niciun fel de dubiu că măsura este absolut neconstituțională, dar, mai grav, ea este absolut insultătoare. Ea este soluția pe care Iohannis și Orban au găsit-o pentru a neutraliza nemulțumirea pensionarilor după refuzul lor de a le mări pensiile conform legii. Și cum 5 milioane de voturi contează, au inventat această șmecherie la care i-au pus moț și măsurarea temperaturii la intrarea în secția de votare.

Asta înseamnă că un lipitor de afișe de la PNL va sta în fața secției de votare și ne va măsura temperatura. Da, cu acele termometre care de cele mai multe ori arată 34-35 grade, încât începi să-ți pui întrebări dacă mai trăiești. 

Şeful ALDE: Serios, băieți? Atât de disperați sunteți? Vi s-a făcut de o revoluție?

Și dacă temperatura noastră va depăși o cifră pe care o vor fixa tot ei (probabil că se va măsura în grade K(laus)), lipitorul de afișe PNL ne va interzice accesul în secția de vot. Adică ne va interzice dreptul de vot conferit de Constituție! Măcar la Bacalaureat le-au mai dat copiilor o șansă într-o sesiune specială. Nouă… doar în toamnă! Poate. Dacă ne purtăm frumos!

Serios, băieți? Atât de disperați sunteți? Vi s-a făcut de o revoluție? Nu mai bine plecați acasă ca să nu mai violați democrația și bunul simț?", a scris preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, joi, pe pagina de Facebook.
 

×
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close