Antena 3 CNN Politică Umaniștii pregătesc o lovitură grea pentru Nicușor Dan. Referendum pentru demiterea primarului general

Umaniștii pregătesc o lovitură grea pentru Nicușor Dan. Referendum pentru demiterea primarului general

Problemele grave cu care se confruntă Bucureștiul și bucureștenii i-au determinat pe liderii PPU (social-liberal) să reacționeze. Astfel, umaniştii au decis să iniţieze un referendum pentru demiterea primarului general.

Umaniștii pregătesc o lovitură grea pentru Nicușor Dan. Referendum pentru demiterea primarului general
de Georgiana Adam    |    07 Iun 2021   •   15:10

Membrii Biroului Executiv al PPU (social-liberal) au aprobat, luni, cu unanimitate de voturi, demararea procedurilor în vederea inițierii unui referendum, pentru suspendarea primarului general Nicușor Dan.

"Au trecut opt luni de când Bucureștiul are o nouă administrație și este evident că în toată această perioadă nu s-a făcut nimic pentru bucureșteni. Dimpotrivă, chiar putem vorbi de un regres în multe privințe.

Lucrurile nu merg in direcția potrivită, iar acțiunile recente ale primarului general au demonstrat că actuala administrație este preocupată de orice altceva, numai de interesul comunității nu.

Nicușor Dan pare să aibă agendă paralelă nu doar cu promisiunile de campanie, ci și cu nevoile bucureștenilor", a declarat deputatul umanist Steluța Cătăniciu, membru al Biroului Executiv al PPU (social-liberal).

×
Subiecte în articol: PPU Nicușor Dan referendum
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close