Antena 3 CNN Politică Un angajat de-al deputatului PDL Viorel Arion, despre cum se fac afacerile: „Să iasă bine pentru noi“

Un angajat de-al deputatului PDL Viorel Arion, despre cum se fac afacerile: „Să iasă bine pentru noi“

Un angajat de-al deputatului PDL Viorel Arion, despre cum se fac afacerile: „Să iasă bine pentru noi“
Sursa foto: Foto: Mediafax
29 Aug 2011   •   11:44

 "Să iasă bine pentru noi", chiar dacă asta înseamnă lucrări de mântuială. Asta apare într-o înregistrare audio al cărei protagonist este un angajat al deputatului democrat-liberal Viorel Arion.  Înregistrarea a intrat în posesia ziariştilor de la Jurnalul Naţional şi arată şi cum au fost schimbaţi din funcţii cei care nu au intrat în jocul puterii.

Viorel Gâdăr, un angajat al deputatului democrat-libera Viorel Arion, îi explică interlocutorului său cum se fac afacerile în România. "Să ias bine pentru noi", spune angajatul lui Arion, chiar dacă asta înseamnă lucrări de mântuială.

Cei care nu au intrat în joc au fost excluşi, cum rezultă din interceptările intrate în posesia jurnaliştilor. Este cazul primarului din Ilia, dar şi a lui Cristian Grigoraş, fost director al Direcţiei pentru Tineret Hunedoara, oficial înlocuit din funcţie la comasarea direcţiilor pentru tineret şi sport într-o singură instituţie.

Conform Jurnalului Naţional, în timpul campaniei prezidenţiale Gâdăr a fost unul dintre coordonatorii echipelor de tineri care împărţeau „cadouri" alegătorilor şi lipeau afişe în municipiul Hunedoara.

Mai mult, în campania electorală pentru alegerile parţiale ce s-au derulat în luna decembrie 2010, în Colegiul nr. 3, Viorel Gâdăr apărea ca preşedinte al neînfiinţatului Partidul Poporului al filialei Hunedoara şi îi îndemna pe alegători să voteze cu candidatul PDL, Daniel Răducanu.

Surse din PDL spun că însuşi Viorel Arion l-ar fi îndemnat pe Gâdăr să strângă semnături ca să poată să înfiinţeze fie o filială a Partidului Poporului, fie una a unui partid despre care Sebastian Lăzăroiu spunea că se va numi „Albă ca zăpada".

 


×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close