Antena 3 CNN Politică Surpriză de proporții! Va candida Monica Anisie la Primăria sectorului 2? Cum a răspuns ministrul Educaţiei

Surpriză de proporții! Va candida Monica Anisie la Primăria sectorului 2? Cum a răspuns ministrul Educaţiei

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, a comentat duminică, la Antena 3, zvonul potrivit căruia ar putea candida din partea liberalilor pentru Primăria sectorului 2. Răspunsul a fost o adevărată surpriză. Săptămâna trecută, AEP a propus organizarea alegerilor locale pe 27 septembrie.

Surpriză de proporții! Va candida Monica Anisie la Primăria sectorului 2? Cum a răspuns ministrul Educaţiei
Sursa foto: Hepta
de Denisa Nedelcu    |    21 Iun 2020   •   15:05

Întrebată dacă acesta este doar un zvon sau numele său poate fi luat în calcul pentru candidatura la Primăria sectorului 2, liberala Monica Anisie a negat iniţial informaţia, adăugând că nu vorbeşte despre acest subiect înainte de Bac.

"Aşa cum aţi spus e doar un zvon, nu mi-a fost făcută o astfel de propunere şi nu discut această temă înainte de examenul de Bacalaureat", a declarat ministrul Educaţiei, Monica Anisie, duminică, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

AEP a propus alegeri locale pe 27 septembrie

În prezent, primarul sectorului 2 este Mugur Mihai Toader, membru PSD. Autoritatea Electorală Permanentă a anunţat, vineri, că a elaborat proiectul de lege pentru stabilirea datei alegerilor locale şi, pentru a fi respectate prevederile legale, a propus 27 septembrie ca data alegerilor locale.

Dan Cristian Popescu a anunțat că va candida la Primăria Sectorului 2 și a lăsat să se înțeleagă că ar putea lua în calcul și să treacă la un alt partid, dacă PNL nu-l va susține pentru aceste alegeri. El este momentan viceprimar la Primăria Sectorului 2.
 

×
Subiecte în articol: Primăria Sectorului 2 Monica Anisie
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close