Antena 3 CNN Politică Voinescu, mustrat de Preda: A discuta despre remaniere înseamnă a slăbi Guvernul. Remediul nu e subminarea sa

Voinescu, mustrat de Preda: A discuta despre remaniere înseamnă a slăbi Guvernul. Remediul nu e subminarea sa

Voinescu, mustrat de Preda: A discuta despre remaniere înseamnă a slăbi Guvernul. Remediul nu e subminarea sa
Sursa foto: Cristian Preda
06 Mai 2010   •   10:57

Europarlamentarul PDL Cristian Preda îi dă uşor peste nas colegului deputat Sever Voinescu pentru ultimele afirmaţii legate de remanierea guvernamentală. În opinia eurodeputatului, în vremuri de criză Guvernul asumă responsabilităţi în vremuri de criză este nevoie de solidaritate şi nu de subminarea sa. Preluând o frază a premierului Emil Boc, europarlamentarul PDL consideră că "o remaniere se face, nu se discută", şi avertizează că a discuta despre remaniere înseamnă a slăbi Executivul.
"În opinia mea, o remaniere se face, nu se discută. Inclusiv în momente calme, a discuta despre remaniere înseamnă a slăbi Executivul. În politică, atunci când constaţi răul, trebuie să-l elimini, nu să-l descânţi!, scrie Preda pe blogul său.
El subliniază necesitatea păstrării solidarităţii partidului atunci când Guvernul asumă responsabilităţi în vremuri de criză.
"Noi traversăm acum o criză care e mai grea decât tot ceea ce am cunoscut din 1989 încoace. E greu de ştiut cum vom ieşi la liman. Dar un lucru e sigur: remediul nu e subminarea Guvernului", conchide Preda, aluzie la ultimele afirmaţii ale deputatului Sever Voinescu referitoare la nevoia unei schimbări serioase a echipei de guvernare şi la ideea majorării taxelor.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: guvern slabire solidaritate
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close