Antena 3 CNN Show Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: ”Trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta!”

Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: ”Trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta!”

Prezentatorul TV, Dan Capatos, a declarat că nu prestează nicio altă activitate profesională în afară de emisiunea pe care o prezintă, și că trăiește strict din meseria de prezentator.

Dan Capatos, adevărul despre veniturile sale: ”Trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta!”
Sursa foto: Facebook / Dan Capatos
de Laura Dinu    |    22 Iun 2021   •   14:23

"N-am niciun grad de rudenie cu niciun patron. Practic rezistăm atâta timp cât cifrele ne țin în viață. Cât ești pe post, ești în trending, nu te ține nimeni ca să aducă bani de casă. Dacă nu ești profitabil pentru patronul tău, și asta cred că e valabilă în orice meserie. Faci piese la strung, dar dacă le faci strâmbe, te dau afară. Dacă scoți bălării și nu se uită lumea, nu se uită lumea. Dacă îți permiți să o faci pentru amuzament, pentru tine, pentru familia ta, e ok", a declarat prezentatorul TV. 

”Trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta!”

Capatos spune că nu are nicio altă activitate profesională în afară de emisiunea pe care o prezintă, din cauza faptului că presa este singurul lucru la care se pricepe. 

"Eu neștiind să fac altceva, trăiesc din salariul pe care îl am din meseria asta. Așadar, eu trebuie să fac ceva cât de cât performant. Asta vine cumva să îi deranjeze pe cei care spun că fac orice pentru rating. Nu cred că m-am dus în zona de făcut orice pentru rating. Puteam să fac tâmpenii mult mai mari pentru rating. Sunt foarte multe situații pe care trebuie să le depășești, însă după mii de emisiuni în direct, poate zeci de mii de ore în direct...cred că pot spune că am întâlnit o mulțime de situații surprinzătoare pentru noi, pentru echipă, pentru invitați, a adăugat el.

"Nu există neapărat un secret, sau dacă există, e acela să fii cât se poate de natural. După atâta amar de vreme poți identifica situațiile mai slabe. E ușor de ajuns sus, mai greu e să te menții", a mai spus prezentatorul TV în timpul podcastului lui Damian Drăghici.

Dan Capatos a făcut atac cerebral: Un moment chiar rău. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă

Capatos a povestit și clipele dramatice prin care a trecut cu aproximativ doi ani in urmă, când s-a aflat la un pas de moarte. 

"Am avut un moment în care am făcut acel atac cerebral ischemic. Un sfert de oră am fost paralizat pe partea stângă. Se întâmpla după ce aterizasem, culmea, într-o minivacanță în Italia. Eram prin Ancona, într-o zonă unde... adică cine spune de spitale românești, nu le-a văzut pe alea de prin zonele astea mai puțin populate. Ne duceam la niște fini. De acolo plecam cu mașina vreo două ore. Avusesem puseu de tensiune, l-am simțit din avion, începea să-mi clipocească așa imaginea.

Am ajuns la un spital de urgență acolo, aveam un bon de ordine 400... Când am văzut așa, deja îmi revenisem și am zis „hai să mergem”. L-am sunat pe medicul meu, mi-a spus ce să fac în prima fază, apoi am venit să fac toate investigațiile la el. Știa boala mea, a reieșit și din CT că am avut acest atac cerebral ischemic tranzitoriu, adică a fost de scurtă durată, dar cumva în limbaj neurologic ăsta era anticamera atacului cerebral definitiv și primele 24 de ore erau destul de delicate. Am schimbat tratamentul și deocamdată sunt ok. Ăla a fost un moment chiar rău, pentru că trebuia să părem cumva în fața lui Andrei, să nu se prindă că e groasă treaba. Se întâmpla acum vreo doi ani și ceva", a spus Dan Capatos în propria emisiune, "Xtra Night Show", de la Antena Stars, potrivit dcnews.ro

×
Subiecte în articol: Dan Capatos
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close