Antena 3 CNN Show De nerecunoscut! Cum arăta Rareș Bogdan la 30 de ani și ce facultate a absolvit acesta, de fapt

De nerecunoscut! Cum arăta Rareș Bogdan la 30 de ani și ce facultate a absolvit acesta, de fapt

Rareș Bogdan a devenit politician cu acte în regulă în anul 2019, când s-a înscris în PNL și a condus lista liberalilor pentru alegerile europarlamentare. Scorul obținut a plasat partidul său pe locul 1 în preferințele electoratului. Anterior, el s-a remarcat ca jurnalist și realizator tv.

De nerecunoscut! Cum arăta Rareș Bogdan la 30 de ani și ce facultate a absolvit acesta, de fapt
07 Iul 2020   •   18:00

Și ca mai toți jurnaliștii de top din România, paradoxal, dar nu a absolvit Facultatea de Jurnalism, ci pe cea de Științe Politice și Administrative din cadrul Universitatății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Originar din Ocna Mureș, acesta a absolvit mai întâi Liceul Teoretic Petru Maior din localitatea sa natală.

Probabil a și fost un elev foarte bun pentru că la bacalaureat a obținut note foarte mari, patru de 10 și un 8. A început să lucreze în presă în anul 2004, când avea 29 de ani, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj, unde a scris editoritale timp de 7 ani, iar apoi, în 2012 s-a mutat în București și a început să lucreze la Realitatea Tv, unde a cunoscut succesul cu emisiunea sa „Jocuri de putere”.

Cine este frumoasa soție a lui Rareș Bogdan

Înainte să fie un jurnalist cu o notorietate foarte ridicată, Rareș Bogdan avea cu totul și cu totul un alt look, chiar de nerecunoscut. Purta mustață și puțini și-ar da seama că este el doar privindu-i fografia din urmă cu 15 ani.

În anul 2008, el s-a căsătorit cu Florina, o frumoasă juristă, care pentru o perioadă scurtă a fost și stewardesă, după cum chiar soțul ei declara. Ei au împreună doi copii.

„Studentă la Drept în anul I fiind, a acceptat, în glumă, provocarea unui coleg să aplice pentru un post de stewardesă. Nu se aștepta să fie chemată la interviu, dar a fost. S-a prezentat nonșalant în fața comisiei, cu gândul să le spună sincer că n-o interesează postul, pentru că are alte afaceri pe care nu le poate abandona. A zburat pentru mai multe companii, alegând, când era posibil, curse care să îi permită să se țină și de școala. Profesorii de la facultate au fost și ei destul de înțelegători. Astfel, în scurtă vreme, Florina și-a dat licența!”, povestea Rareș Bogdan în urmă cu ceva timp.

Cum s-au cunoscut Rareș și Florina Bogdan

"Eu îl știam pe el, avea un magazin de telefoane în centru. Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bărbat foarte elegant, galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj, mie mi se părea că este cu nasul pe sus, nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am de-a face cu el. Plus că avea atunci și mustață și nu pot să zic că, mamă, ce m-a dat pe spate.

După doi ani de zile, ne-am întâlnit într-un club, în Cluj, prietena mea mi-a zis hai să-ți fac cunoștință că tipul respectiv vrea să te cunoască. I-am zis că nu trebuie să-mi faci cunoștință că eu îl cunosc. Și mi-a zis că e jurnalist, nu are un magazin de telefoane… și uite așa, ne-am cunoscut. La o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Mi-a cumparat tot coșul respectiv cu ghiocei", a mărturisit Florina la Cristina Șișcanu Show.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close