Antena 3 CNN Show Lora, blocată în Bali de patru luni din cauza pandemiei: 'Am trăit cât alții în trei ani. Dar vreau să-mi îmbrățișez oamenii, mi-e dor'

Lora, blocată în Bali de patru luni din cauza pandemiei: 'Am trăit cât alții în trei ani. Dar vreau să-mi îmbrățișez oamenii, mi-e dor'

Lora a plecat, în urmă cu patru luni, într-o vacanță în Bali, unde era programat să stea timp de două săptămâni. Între timp, însă, a venit pandemia de coronavirus, s-au impus restricții în fiecare țară, iar artista nu s-a mai putut întoarce acasă.

Lora, blocată în Bali de patru luni din cauza pandemiei: 'Am trăit cât alții în trei ani. Dar vreau să-mi îmbrățișez oamenii, mi-e dor'
de Claudia Simion    |    27 Iun 2020   •   22:30

Cântăreața e nevoită în continuare să stea departe de familie și prieteni și visează la ziua când îi va putea strânge din nou pe toți în brațe. „Vreau să-mi îmbrăţişez oamenii, vreau să-mi îmbrăţişez fratele şi să-l ţin aşa o zi. Mi-e dor de prieteni, abia aştept să le povestesc lucruri”, a mărturisit ea pentru Mediafax.

Lora a dezvăluit că a trăit momente de panică în momentul în care linia aeriană a anunţat încetarea zborurilor. În aceste patru luni, a reușit să accepte situația în care se află și să vadă partea bună a lucrurilor. Spune că a călătorit, a încercat să facă meditație, ba chiar a filmat și un videoclip pe insula indoneziană.

„În patru luni, am trăit cât alţii în 3 ani. Mă simt foarte bine, ne-am adaptat extraordinar, nu mai simţim disperarea aia să ne întoarcem acasă. Ne simţim super bine. Am treabă multă aici”, a spus artista.

Bali i-a oferit chiar și un loc unde poate să cânte, reușind astfel să se bucure în continuare de cea mai mare pasiune a ei. „Am cunoscut o super trupă care cânta coveruri într-un bar, aici, în Bali. Eram pe scuter când am auzit muzica şi când am văzut că este o scenă şi cântă cineva acolo, era să sar de pe scuter. Am zis - baby, baby, opreşte aici, muzică! Şi mă invită de fiecare dată când au muzica live pentru că am cântat acolo de drag”, a mai spus Lora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Când lumea se îndoieşte de cât de departe poți ajunge..du-te atât de departe încât să n-o mai auzi. ? Photo by @xeniaharitonovici ?

O postare distribuită de LORA (@loraofficial) pe

×
Subiecte în articol: Lora Bali
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close