Antena 3 CNN Show Margarita de la Clejani, gafă monumentală. A fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte

Margarita de la Clejani, gafă monumentală. A fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte

Margarita de la Clejani a intrat în gura comunității creștin-ortodoxe după ce a comis o gafă monumentală, în miez de noapte. Margherita de la Clejani a fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte, după ce s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, pentru a se poza. Momentul a stârnit revolta și indignarea internauților.

Margarita de la Clejani, gafă monumentală. A fost surprinsă într-o ipostază scandaloasă în miez de noapte
Sursa foto: Facebook
de Cristina Tudorache    |    04 Iul 2020   •   10:48

După accidentul rutier în care a fost implicată, fiica Clejanilor nu s-a potolit. Fără să-i pese de absolut nimic, în miez de noapte, Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției. Gestul vedetei, însă, a fost aspru criticat de fani.

”SCANDALOS‼️ REVOLTĂTOR‼️ STRIGĂTOR LA CER‼️
Margherita de la Clejani s-a urcat pe crucea troiței monumentului Eroilor Revoluției, aducând o gravă atingere valorilor noastre crestin-ortodoxe.”, a scris un internaut pe Facebook. 

Margarita de la Clejani, accident din cauza drogurilor

La sfârșitul lunii mai, Margherita de la Clejani, fiica artiştilor Viorica şi Ioniţă Manole, a provocat un accident rutier, în Capitală. Atunci, cântăreața a a ajuns la IML din cauza comportamentului său suspect, iar în urma recoltării probelor, polițiștii au transmis că artista se afla sub influenţa unor substanţe interzise.

Margherita de la Clejani a negat atunci că ar fi consumat substanţe interzise şi a mărturisit că a provocat accidentul pentru că „îşi făcea buzele“ în timp ce se afla la volan.

Ulterior au ieșit la iveală și alte scandaluri în care ar fi fost implicată tânăra artistă.

×
Subiecte în articol: Margherita de la Clejani gafa
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close