Antena 3 CNN Show Showbiz Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară.

Andreea Antonescu este însărcinată pentru a doua oară. Cine este tatăl copilului
de Gabriel Dano    |    15 Aug 2022   •   17:25

Artista a dezvăluit și cine este bărbatul alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Este vorba despre Victor Vrânceanu.

Până acum, cei doi au fost discreți cu relația lor, iar acum artista a împărtășit bucuria cu fanii de pe contul său de socializare. Andreea Antonescu mai are o fetiță, pe Siena, din căsătoria anterioară.

"A doua minune din viața mea! Dragii mei, de ceva timp trăiesc o frumoasă poveste alături de Victor Vrînceanu. Astăzi vreau să împart cu voi această bucurie din viețile noastre!

Vă mulțumesc pentru toată susținerea pe care mi-ați oferit-o de-a lungul timpului și tocmai de aceea am ales să aflați direct de la mine prin intermediul paginilor personale de social media! Vă pup, vă iubesc și apreciez în avans toate mesajele și gândurile frumoase", a scris Andreea Antonescu.

Cine este iubitul Andreei Antonescu

Apropiații Andreei Antonescu au știut că aceasta trăiește, de câteva luni, o frumoasă poveste de dragoste. Victor Vrînceanu este cel care o va face mamă pentru a doua oară. Acesta este jurnalist și are 34 de ani.
Andreea este mama unei fete de 11 ani, Sienna, din căsnicia cu Traian Spak. Deși s-au despărțit din 2019, în luna aprilie a acestui an, Andreea mărturisea că divorțul nu se finalizase.

"Nu am divorțat nici acum! Actele sunt făcute, tot ce mai lipsește e doar semnătura lui Traian. Sper să reușim să divoțăm anul acesta. Eu am luat o decizie și nu mai răzgândesc. Acum rămâne să ajungă el în România să semneze actele la notar și e gata", declara Andreea Antonescu, în aprilie, pentru Click.ro.

×
Subiecte în articol: Andreea Antonescu
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close