Antena 3 CNN Show Showbiz Dana Nălbaru, explicație emoționantă despre cum a ales-o pe fiica adoptată

Dana Nălbaru, explicație emoționantă despre cum a ales-o pe fiica adoptată

Dana Nălbaru, explicație emoționantă despre cum a ales-o pe fiica adoptată
Sursa foto: Foto: Facebook/Dana Nălbaru
20 Noi 2018   •   13:21

Dana Nălbaru, fosta componentă a trupei Hi-Q, a făcut dezvăluiri despre cum a înfiat-o pe fetița ei și a lui Dragoș Bucur, Roxana.

Întrebată de ce a ea și partenerul ei de viață au ales să adopte un copil, Dana Nălbaru a explicat pentru Adevărul: „Pentru că ne-am dorit, în primul rând. A fost o dorinţă veche, dinainte de a-l avea pe Kadri. Ne-am dorit să facem un real bine. Am simţit nevoia să salvez viaţa cuiva, oricât de lipsit de modestie sună lucrul ăsta”.

Despre cum a ales-o pe Roxana, Dana Nălbaru a mărturisit: „Am accesat lista copiilor greu adoptabili, lista copiilor pe care nu-i vrea nimeni. Am văzut-o şi în patru luni ne-am cunoscut. La câteva săptămâni după ce ne-am văzut a venit la noi şi a rămas”. „A fost emoţionantă pentru fiecare dintre noi, însă pentru ea cel mai mult. La momentul respectiv nu mi-am dat seama, dar a fost extrem de emoţionată şi disperată să vină cu noi. A fost fain – era pieptănată, avea o rochiţă roz, se bâţâia, dansa. E foarte drăguţă Roxana. Şi e foarte puternică, mult mai puternică decât orice om am cunoscut vreodată… Am încredere că împreună cu Dragoş o să reuşim să o pregătim pentru viaţă. Ea a făcut nişte progrese extraordinare. Are 6 ani, a trecut prin nişte lucruri foarte grele. O admir pentru cum este şi pentru tăria pe care o are. Acum merge la şcoală, şi-a făcut prieteni, e pe un drum extraordinar de bun. Chiar suntem mândri de ea”, a mai spus artista.
 

×
Subiecte în articol: Dana Nalbaru
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close