Antena 3 CNN Show Showbiz Fiul lui Michael Douglas condamnat la 5 ani închisoare pentru trafic de droguri

Fiul lui Michael Douglas condamnat la 5 ani închisoare pentru trafic de droguri

Fiul lui Michael Douglas condamnat la 5 ani închisoare pentru trafic de droguri
Sursa foto: cameron douglas
21 Apr 2010   •   12:40

Un judecător din New York l-a condamnat pe fiul lui Michael Douglas la cinci ani de închisoare pentru posesie şi trafic de droguri, calificând aceasta ca fiind ?ultima sa şansă de a-şi reveni?.

Judecătorul Richard Berman a anunţat sentinţa după ce l-a ascultat pe Cameron Douglas cum şi-a cerut scuze şi a admis că a irosit numeroase şanse de a-şi întoarce sensul vieţii.

Judecătorul declarase anterior că nu are încredere că Douglas nu va mai apela la droguri, după ce a pledat vinovat în ianuarie la acuzaţii privind substanţele interzise.

Fiul în vârstă de 31 de ani al actorului a admis că a folosit metamfetamină şi cocaină şi risca o sentinţă de 10 ani.

Acesta a folosit droguri încă de la 13 ani, iar judecătorul nota că Douglas a stat cel mai mult fără a le folosi din august anul trecut când a fost închisoare.

Prezent la tribunal, Michael Douglas a spus că istoria şi faima familiei sale l-au împins pe fiul său spre dependenţă şi a cerut clemenţă într-o scrisoare publică.

În aceasta, el descrie problemele fiului ca produsul unei copilării privilegiate, dar dificile, al unei moşteniri de familie legată de probleme cu alcool şi droguri.

Cameron Douglas a găsit un oarecare succes ca DJ şi a avut unele roluri în filme, dar a devenit dependent de heroină şi a trecut pe metamfetamină în 2006 după ce a fost renegat de familie pentru că nu se trata.

Cameron a fost arestat în iulie anul trecut după ce a fost găsit în posesia a droguri în valoare de 18000 dolari într-o cameră de hotel.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Michael Douglas
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close