Antena 3 CNN Show Showbiz Jay Leno îşi ia vineri seară adio de la "The Tonight Show", după 17 ani (VIDEO)

Jay Leno îşi ia vineri seară adio de la "The Tonight Show", după 17 ani (VIDEO)

Jay Leno îşi ia vineri seară adio de la "The Tonight Show", după 17 ani (VIDEO)
Sursa foto: jay leno
29 Mai 2009   •   21:02

Celebra emisiune The Tonight Show are ultima reprezentaţie în acestă seară cu Jay Leno pe post de amfitrion. După 17 ani în care Leno a distrat milioane de americani, el a anunţat că se retrage. Nu de tot, pentru că, din toamnă, faimosul om de televiziune revine pe micile ecrane cu ?Jay Leno Show?, de această dată în prime-time.

Vineri seară, în America se face istorie: Jay Leno va prezenta pentru ultima oară The Tonight Show. Şefii NBC cred că ultima emisiune după 17 ani de showuri îi va aduce lui Jay Leno o nouă audientă record.

Glumele, ironia şi alegerea invitaţilor l-au transformat pe Leno într-una dintre personaliotăţile Americii. Multă vreme show-ul a a fost cel mai urmărit program nocturn din Statele Unite. De gura lui n-a scăpat nimeni, d ela politicieni la vedete.

Leno se retrage însă doar de la Tonight Show. El va reveni din toamnă, cu un nou format chiar în prim-time. Mai exact la ora 22, considerată ?ora Americii?.

Conducerea NBC face această mutare pentru a nu-l pierde pe Leno, curtat de ABC, Fox şi Sony dar şi pentru a salva dezastrul înregistrat în prime time. Mai exact, în faţa audienţelor record ale serialelor produse de CBS, NBC vrea să schimbe obiceiul şi să-i convingă pe americani că în prime time se pot distra mai bine urmărind un talk show. NBC speră ca aceste mişcări să o ajute să scape de poziţia a patra în topul marilor televiziuni americane dar şi să limiteze pierderile financiare.



Observator

×
Subiecte în articol: Jay Leno
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close