Antena 3 CNN Show Showbiz Jay Leno se întoarce. Jerry Seinfeld, primul invitat în noua emisiune a cunoscutului prezentator

Jay Leno se întoarce. Jerry Seinfeld, primul invitat în noua emisiune a cunoscutului prezentator

Jay Leno se întoarce. Jerry Seinfeld, primul invitat în noua emisiune a cunoscutului prezentator
14 Sep 2009   •   17:47

Jay Leno se întoarce, luni, pe micile ecrane. După o pauză de câteva luni, cunoscutul prezentator revine cu o nouă emisiune. În prima ediţie a Jay Leno Show va fi invitat actorul de comedie Jerry Seinfeld. Vor urma vedete la fel de cunoscute precum Tom Cruise sau Robin Williams.

Prima ediţie a emisiunii lui Leno va fi transmisa de NBC la ora 22:00. Vechea emisiune a vedetei americane începea cu o oră mai târziu. Realizatorul a declarat că "The Jay Leno Show" are mai multe momente de comedie. Fiecare emisiune va fi deschisă cu un monolog comic de circa 8-12 minute, la care lucrează 5-6 ore pe zi. Noua emisiune va avea un singur invitat pe seară, iar un grup de actori de comedie va prezenta cele mai importante ştiri ale zilei.

De asemenea, Leno, în vârstă de 59 de ani, şi invitaţii săi, se vor întrece cu maşini electrice, în afara studioului. Această ?competiţie? este programată a avea loc de două-trei ori pe săptămână, potrivit MSNBC.

Jay Leno a fost înlocuit de Conan O'Brien de la cârma emisiunii The Tonight Show în luna iunie. Cu toate acestea, el a primit o nouă emisiune la NBC ce va fi difuzată la o oră de maximă audienţă.

"Trebuie să muncim mult mai mult la noua emisiunea. Trebuie să acoperim un spaţiu mai mare. Realizăm trei show-uri de comedie în fiecare seară. La "The Tonight Show" aveam doi invitaţi şi o formaţie. Acum va fi ceva mai mult de lucru", a spus Leno în august, referindu-se la noua sa emisiune.

Jay Leno, pe vremea când prezenta "The Tonight Show"


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Jay Leno
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close