Antena 3 CNN Show Showbiz Judecătorul din Buftea, enervat de scandalul dintre soţii Columbeanu

Judecătorul din Buftea, enervat de scandalul dintre soţii Columbeanu

Judecătorul din Buftea, enervat de scandalul dintre soţii Columbeanu
Sursa foto: Foto: Intact Images
23 Mai 2011   •   19:04

Scandalul dintre soţii Columbeanu l-a scos din pepeni până şi pe judecătorul din Buftea, care se ocupă de procesul de custodie al fiicei celor doi. Magistratul le-a cerut Monicăi şi lui Irinel să renunţe la plângeri şi scandal, pentru binele Irinei. Iar muştruluiala a avut efectul scontat. Cel puţin pentru moment.

Magistratul le-a explicat Monicăi şi lui irinel că cel mai bine pentru fiica lor ar fi ca ei să se înţeleagă. Adică, fără scandal, fără denigrări în public şi fără executori judecătoreşti. Şi toate astea pentru că legea în România nu prevede creşterea împreună a copilului. Magistratul le-a sugerat celor doi calea amiabilă, după ce în familia Columbeanu sesizările au curs una după alta. De la Guvern până la ultima circă de poliţie din Voluntari.

Discursul judecătoarei a cam şters zâmbetul de satisfacţie cu care Monica a venit la instanţă. Iar dacă la venirea la Judecătorie Irinel a mai schimbat două vorbe cu presa....

La ieşire, discursul magistratului şi-a făcut efectul. Soţii Columbeanu au ieşit tăcuţi şi serioşi. Numai avocaţii au mai vorbit cu presa.

Irinel urmează să afle în această seara sau mâine care va fi programul de vizită decis de magistraţi. Până la următorul termen, Monica se va muta cu Irina în casă nouă, în Pipera.

 


×
Subiecte în articol: Buftea judecator
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close