Antena 3 CNN Show Showbiz Mama gemenelor Cheeky Girls: Fata mea nu încerca să fure. Se documenta pentru un rol

Mama gemenelor Cheeky Girls: Fata mea nu încerca să fure. Se documenta pentru un rol

Mama gemenelor Cheeky Girls: Fata mea nu încerca să fure. Se documenta pentru un rol
Sursa foto: Foto: virginmedia.com
09 Ian 2011   •   13:58

Margareta Irimia, mama gemenelor din trupa Cheeky Girls, a declarat că fiica ei Gabriela, prinsă în timp ce fura dintr-un supermarket din Marea Britanie, încerca de fapt să se documenteze pentru un rol, deoarece va debuta în curând în calitate de actriţă, informează dailymail.co.uk.
   
Mama Gabrielei a spus că fiica sa ar fi luat hotărârea de a fura dintr-un magazin, deoarece îşi dorea să se documenteze pentru un rol dintr-un film, regizat de Jason Cook. În acest film ea ar urma să interpreteze rolul unei soţii de gangster.
   
"Gabriela era îngrijorată, deoarece acel rol nu se potriveşte deloc cu imaginea dulce a trupei Cheeky Girls şi credea că îi va fi extrem de greu să interpreteze rolul soţiei unui gangster. Era disperată şi credea că nu va putea să facă acest rol", a declarat Margareta Irimia.
   
Gabriela Irimia a primit un avertisment din partea poliţiei britanice, vineri, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să fure dintr-un dintr-un magazin ce face parte din reţeaua de supermarketuri Sainsbury.
   
Potrivit tabloidului The Sun, cântăreaţa a furat legume şi câteva produse cosmetice, în valoare totală de circa 40 de lire sterline (47,5 euro). Incidentul a avut loc în localitatea Wilmslow din comitatul Cheshire.
       
În Marea Britanie, pedeapsa maximă pentru furtul din magazine este de şapte ani de închisoare.
   
Mama gemenelor Irimia a negat însă faptul că fiica ei ar fi furat legume şi produse cosmetice în valoare de 40 de lire sterline, declarând că fiica ei a luat de pe raft doar o sticlă de suc de mere şi, în loc să meargă cu ea la casă, s-a îndreptat către ieşirea din supermarket.
   
Potrivit presei britanice, fostul gangster Jason Cook intenţionează să producă şi să regizeze trei lungmetraje de acţiune, ce vor avea la bază cele două romane pe care le-a scris: "There's No Room For Jugglers In My Circus" şi "The Gangster's Runner". Fostul gangster devenit între timp cineast doreşte ca Gabriela Irimia să joace în toate cele trei filme, alături de sora ei geamănă Monica, dar şi de sora vitregă a lor, Beatrice Racz.
   

×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close