Antena 3 CNN Show Showbiz Michael Douglas: Tumoarea a dispărut. Cred că voi învinge cancerul

Michael Douglas: Tumoarea a dispărut. Cred că voi învinge cancerul

Michael Douglas: Tumoarea a dispărut. Cred că voi învinge cancerul
Sursa foto: Foto: Mediafax
11 Ian 2011   •   08:23

Michael Douglas nu se lasă învins de cancer. Celebrul actor a anunţat că e pe cale să se vindece. În luna august, starul a fost diagonsticat cu o tumoare la gât şi de atunci, se luptă cu boala.

După câteva luni de tratament anti cancer, actorul Michael Douglas a slăbit peste 14 kg, şi-a pierdut părul şi parcă a îmbătrânit brusc. Dincolo de efectele secundare însă, radiţiile şi chimioterapia au dat roade.

Actorul american a anunţat recent că tumoarea de care suferea a dispărut şi are şanse mari să îşi revină complet. El trebuie totuşi să facă vizite regulate la medic pentru a se asigura că maladia nu recidivează.

În pofida greutăţilor bolii, actorul se gândeşte şi la imaginea sa, aşa că acum mănâncă mult şi face exerciţii fizice.

În august anul trecut, Michael Douglas a anunţat că suferă de cancer la gât, în fază terminală. Din cauza stării avansate a bolii, mulţi fani s-au temut pentru viaţa sa. Totuşi, tratamentele de ultimă generaţie, hotărârea şi sprijinul familiei l-au ajutat pe pacient să învingă maladia.

Soţia actorului, celebra, Catherine Zeta Johnes i-a fost tot timpul alături. Douglas spune că ultimele şase luni au fost un adevărat calvar pentru el, dar, speră ca situaţia să se îmbunătăţească.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Michael Douglas boala cancer
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close