Antena 3 CNN Show Showbiz Nicoleta Luciu, desfiintata: “E o mare greseala!”

Nicoleta Luciu, desfiintata: “E o mare greseala!”

Nicoleta Luciu, desfiintata: “E o mare greseala!”
17 Dec 2016   •   12:00

Nicoleta Luciu tine diete de aproape 20 de ani, le recomanda femeilor sa se limiteze la doar o masa pe zi, de Sarbatori, iar asa, le asigura ca nu se vor ingrasa. 

“De Craciun mananc sorici, tu crezi ca ma uit la el in farfurie? Voi manca de toate, normal. Ca sa nu ne ingrasam mancam o masa pe zi, in rest rontaim morcovi, un baton cu fibre, un ceai, o cafea cu indulcitor ca-ti taie foamea si apa multa. De obicei mesele sunt seara si te pastrezi pentru seara. Si, uite, nu ne ingrasam cu o masa pe zi”, a declarat Nicoleta Luciu, recent.

“Toti avem in minte cum sa facem sa nu ne ingrasam de Sarbatori, dar mai putini aplicam. Eu va reamintesc. Primul este sa mancam putin din fiecare. Asta e pe primul loc. Apoi, sa bem apa inainte de masa, nu in timpul mesei, sa bem bautura, dar, la fel, cu masura. Daca am pofta sa beau un pahar cu vin, il beau cu bucurie, dar nu doua. Ca deja de la doua pahare ma duc intr-o directie de ingrasare. Dulciurile, parerea mea, este sa le savuram ca o masa separata, sa nu ne repezim la dulciuri imediat dupa masa, ci sa avem o masa separata. Si un truc pe care vi-l spun si e foarte bun: beti un pahar de apa cu lamaie, ghimbir si scortisoara. Face minuni, credeti-ma! Activeaza metabolismul, face in asa fel incat arderile sa fie mult mai rapide si nu mai lasa sa se depuna grasime. Si o sa vedeti ca o sa-mi dati dreptate. Cum sa mancam o data pe zi? Cine poate manca doar o data pe zi? Nu, nu o sa putem face asta. Si din punctul meu de vedere e o greseala. De ce? Pentru ca, daca nuiI da de mancare organismului, el isi face rezerve si va transforma totul intr-un surplus de grasime pentru ca organismul nostru e foarte destept. Nicoleta, sorry (imi pare rau – n.r.), crede-ma!”, a declarat Florentina Opris pentru kfetele.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close