Antena 3 CNN Show Showbiz Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)

Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)

Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)
26 Aug 2009   •   22:05

Madonna a cântat pentru prima dată în România! Zeci de mii de oameni s-au adunat, miercuri, pentru a participa la concertul organizat în Parcul Izvor din Capitală. Fanii care nu au mai putut cumpăra bilete s-au mulţumit să o asculte pe vedetă din afara spaţiului amenajat pentru concert.

Accesul în Parcul Izvor a fost permis spectatorilor începând cu ora 17:30, iar atmosfera a fost încinsă de DJ-ul britanic Paul Oakenfold începând cu ora 20:30.

Madonna a urcat pe scena de la Bucureşti aproape de ora 22:00, în aplauzele zecilor de mii de spectatori. După un intro compus pentru turneul "Sticky and Sweet", regina muzicii pop a interpretat melodia "Candy Shop".

Momentul apariţiei Madonnei pe scena din Parcul Izvor a fost unul pe cât de palpitant, pe atât de spectaculos. Întreaga scenă a fost mai întâi scufundată în întuneric preţ de câteva secunde.

Madonna a apărut apoi în lumina reflectoarelor împreună cu o parte din dansatorii ei. Vedeta a urcat pe scenă îmbrăcată într-un costum negru, pe care l-a dezbrăcat piesă cu piesă, până ce a rămas într-o vestă şi într-o pereche de pantaloni foarte scurţi.

PRIMELE IMAGINI DE LA CONCERTUL MADONNEI ÎN BUCUREŞTI



Dacă evenimentul a avut la început câteva probleme organizatorice, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre spectacolul propriu-zis oferit de Madonna. Acesta nu a lăsat loc de comentarii negative. De la coregrafie, până la costume, prestaţia divei pop nu a ţinut cont de vârstă, iar melodiile au avut influenţe diverse - de la muzică electronică, la disco şi chiar rock.



După aproximativ 20 de minute a urmat un omagiu adus regelui muzicii pop, regretatul Michael Jackson. Pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o fotografie din copilăria megastarului. Apoi, pe scenă şi-a făcut apariţia un dansator îmbrăcat exact ca Michael Jackson, care a efectuat câteva mişcări de dans proprii Regelui Pop.

Deşi mai multe momente organizatorice nu s-au ridicat la standardele unui asemenea eveniment, concluzia generală despre show-ul propriu-zis al Madonnei este una singură: Impecabil.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna concert imagini Parcul Izvor
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close