Antena 3 Show Showbiz Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)

Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)

26 Aug 2009   •   22:05
Primele imagini de la concertul Madonnei în Bucureşti (VIDEO)

Madonna a cântat pentru prima dată în România! Zeci de mii de oameni s-au adunat, miercuri, pentru a participa la concertul organizat în Parcul Izvor din Capitală. Fanii care nu au mai putut cumpăra bilete s-au mulţumit să o asculte pe vedetă din afara spaţiului amenajat pentru concert.

Accesul în Parcul Izvor a fost permis spectatorilor începând cu ora 17:30, iar atmosfera a fost încinsă de DJ-ul britanic Paul Oakenfold începând cu ora 20:30.

Madonna a urcat pe scena de la Bucureşti aproape de ora 22:00, în aplauzele zecilor de mii de spectatori. După un intro compus pentru turneul "Sticky and Sweet", regina muzicii pop a interpretat melodia "Candy Shop".

Momentul apariţiei Madonnei pe scena din Parcul Izvor a fost unul pe cât de palpitant, pe atât de spectaculos. Întreaga scenă a fost mai întâi scufundată în întuneric preţ de câteva secunde.

Madonna a apărut apoi în lumina reflectoarelor împreună cu o parte din dansatorii ei. Vedeta a urcat pe scenă îmbrăcată într-un costum negru, pe care l-a dezbrăcat piesă cu piesă, până ce a rămas într-o vestă şi într-o pereche de pantaloni foarte scurţi.

PRIMELE IMAGINI DE LA CONCERTUL MADONNEI ÎN BUCUREŞTIDacă evenimentul a avut la început câteva probleme organizatorice, nu acelaşi lucru se poate spune şi despre spectacolul propriu-zis oferit de Madonna. Acesta nu a lăsat loc de comentarii negative. De la coregrafie, până la costume, prestaţia divei pop nu a ţinut cont de vârstă, iar melodiile au avut influenţe diverse - de la muzică electronică, la disco şi chiar rock.După aproximativ 20 de minute a urmat un omagiu adus regelui muzicii pop, regretatul Michael Jackson. Pe ecranul din spatele scenei a fost proiectată o fotografie din copilăria megastarului. Apoi, pe scenă şi-a făcut apariţia un dansator îmbrăcat exact ca Michael Jackson, care a efectuat câteva mişcări de dans proprii Regelui Pop.

Deşi mai multe momente organizatorice nu s-au ridicat la standardele unui asemenea eveniment, concluzia generală despre show-ul propriu-zis al Madonnei este una singură: Impecabil.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Madonna concert imagini Parcul Izvor

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close