Antena 3 CNN Show Showbiz Solistul Depeche Mode, în spital. Va mai avea loc concertul de sămbătă, din Bucureşti?(VIDEO)

Solistul Depeche Mode, în spital. Va mai avea loc concertul de sămbătă, din Bucureşti?(VIDEO)

Solistul Depeche Mode, în spital. Va mai avea loc concertul de sămbătă, din Bucureşti?(VIDEO)
Sursa foto: Depeche Mode
13 Mai 2009   •   09:03

Fanii trupei Depeche Mode sunt în alertă. Membrii trupei au anulat concertul care trebuia să aibă loc la Atena, după ce solistul formaţiei a fost internat în spital, fiind suspectat de gastro-enterită.

Organizatorii concertului din România încă mai aşteaptă veşti despre starea de sănătatea a cântăreţului. Aceştia nu ştiu dacă spectacolul de la Atena va fi reprogramat.

"Ce ştim este că show-ul de la Atena s-a anulat din cauza unor probleme de sănătate ale lui Dave Gahan. Aceasta e singura informaţie pe care o avem. Nu ştim când va fi reprogramat concertul de la Atena. Urmează să primim noi ştiri cu privire la restul show-urilor din turneu. Înainte de Bucureşti este programat şi Istanbul, pe 14 mai?, a declarat pentru Mediafax Dragoş Chişcoci, Marketing & Communication Manager al Emagic.

"Sper să avem astăzi veşti noi şi bune referitoare la starea de sănătate a lui Dave", a adăugat acesta.

Organizatorii concertului de la Bucureşti a trupei Depeche Mode au mai spus că se află în permanentă legătură cu managementul turneului, pentru a vedea cum evoluează lucrurile.

Potrivit publicaţiei Rolling Stone, solistul trupei Depeche Mode, Dave Gahan, este suspectat de gastroenterită. Boala se manifestă prin diaree, dureri abdominale, greţuri, vărsături.

Sâmbătă, Depeche Mode ar trebui să cânte în Parcul Izvor din Bucureşti. Acesta ar fi cel de-al doilea concert pe care celebra trupă britanică îl susţine în România.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Depeche Mode Parcul Izvor
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close