Antena 3 CNN Show Showbiz Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: "Imi doresc foarte mult să..."

Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: "Imi doresc foarte mult să..."

Ultimele cuvinte ale fiului lui Cornel Patrichi inainte ca tatal lui sa se stinga din viata: "Imi doresc foarte mult să..."
05 Apr 2016   •   14:40

Cornel Patrichi a murit. Fostul coregraf s-a stins din viata in aceasta dimineata in locuinta sa. Marţi dimineaţa, un prieten de-al coregrafului a venit în vizită la acesta, însă întrevederea pare să fi fost una scurtă, semn că fostul jurat de la "Dansez pentru tine“ începe să se simtă din ce în ce mai rău. La un moment dat, fiul lui Cornel Patrichi a plecat împreună cu soţia sa, însă înainte de-a ajunge la destinaţie, un hypermarket din Capitală, a făcut cale întoarsă şi a revenit la locuinţa părinţilor săi.

"Mi-a grăbit venirea în ţară din Italia pentru că situaţia nu este deloc roz. În acest moment nu pot să spun decât că îmi doresc foarte mult să îmi strâng tatăl în braţe", spunea luni fiul lui Cornel Patrichi, conform Cancan.ro.

 

×
Subiecte în articol: Cornel Patrichi mort cancer
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close