Antena 3 CNN Show Showbiz Un fan i-a spus că arată ca o servitoare. Replica genială a Danei Nălbaru

Un fan i-a spus că arată ca o servitoare. Replica genială a Danei Nălbaru

Un fan i-a spus că arată ca o servitoare. Replica genială a Danei Nălbaru
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/DanaNalbaruOfficial
de M.Z.    |    14 Aug 2017   •   12:44

Dana Nălbaru, mamă a doi copii, are o mulțime de fani, care o admiră pentru faptul că este naturală și că spune lucrurilor pe nume, însă, ca de obicei, se găsesc și persoane care o critică.

”De ce nu ai grijă de tine…??? păcat…..să arăți ca și când ai fi o servitoare….DAR știu servitoare care arată mai îngrijite…..deci nu insultă pe cei ce te-au admirat….și încă o mai fac….. ÎNGRIJEȘTE-TE…. că o să te lase și soțul tău….și să nu te miri….” - acesta a fost mesajul pe care Dana Nălbaru l-a primit pe Facebook, potrivit baby.unica.ro.

Răspunsul Danei Nălbaru este genial: ”Ce nu știe dânsa este că-mi place să fiu servitoare. Că fac totul pentru copiii mei, soțul meu, familia mea. Că voi renunța oricând la orele petrecute la salon, la hainele asortate, la întâlnirile cu prietenele la cafea, la meseria mea și aplauzele celorlalți, ca să fiu cu ei. Ce nu știe dânsa este că mă trezesc în fiecare dimineață lângă copiii mei, că eu le fac micul dejun, eu le pregătesc hăinuțele, eu îi îngrijesc când sunt bolnavi, eu le știu bucuriile și supărările, le știu cele mai mari și mai mici dorințe și fac ca acestea să se împlinească. Eu sunt cea care le spune în fiecare noapte somn ușor, pe mine mă strigă dacă au visat urât și la mine în brațe vin și se aruncă, dacă s-au lovit în joacă”.
 

×
Subiecte în articol: Dana Nalbaru
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close