Antena 3 CNN Show Tabloid Casa lui Michael Jordan se întoarce după soare! Uite ce și-a gravat pe poartă celebrul baschetbalist

Casa lui Michael Jordan se întoarce după soare! Uite ce și-a gravat pe poartă celebrul baschetbalist

casa.jpg
Sursa foto: Foto captura antenastars.ro
29 Aug 2016   •   16:24

Michael Jordan este unul dintre cei mai cunoscuţi jucători de baschet din lume, iar casa lui ”se întoarce după soare”. Dacă sunteţi amatori de sport şi de baschet, atunci probabil ştiţi că Michael a purtat numărul 23 cât a jucat pentru cei de la Chicago Bulls. Acest lucru se poate vedea încă de la intrarea în casă, pentru că sportivul a avut grijă să îşi treacă numărul pe poartă.

Este o proprietate imensă, cu o mulţime de facilităţi, interiorul este cât se poate de elegant şi cuprinde, printre altele, o sală de conferinţe, o sală pentru poker si blackack, o sală media, propriul cinematograf, propriul teren de baschet de dimensiuni reale, propria sala de fitness şi un garaj cu 14 locuri de parcare.

Conform specialiştilor în domeniu imobiliar, casa, a cărei construcţie a durat 3 ani şi a costat 12,4 milioane de dolari, este cea mai impozantă locuinţă din luxosul Palm Beach County.

Sursa: Antena Stars

 

×
Subiecte în articol: baschetbalist Chicago Bulls
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Parteneri
x close