Antena 3 CNN Show Tabloid Dezvăluire-șoc făcută de o vedetă de la noi: Cornel Patrichi a fost iubitul meu

Dezvăluire-șoc făcută de o vedetă de la noi: Cornel Patrichi a fost iubitul meu

 Dezvăluire-șoc făcută de o vedetă de la noi: Cornel Patrichi a fost iubitul meu
02 Aug 2016   •   11:36

La patru luni de la moartea coregrafului Cornel Patrichi, Mioara Roman dezvăluie, în premieră pentru ziarulring.ro, că fostul jurat de la show-ul ProTV „Dansez pentru tine” a fost iubitul ei. Cornel Patrichi a avut ocazia să o cunoască pe Mioara Roman înaintea lui Petre Roman. Mai mult, Cornel Patrichi a avertizat-o pe Mioara Roman că noul ei iubit are un defect care o va face nefericită.

„În 1971, cu doi ani înainte să-l cunosc pe Petre, Cornel Patrichi a fost iubitul meu. După câteva luni, mi-a zis că nu mă merită, că el e un golan. Când l-am cunoscut pe Petre, s-a aflat în oraș, în lumea bună artistică a Capitalei.

Îmi dă telefon Cornel și îmi spune: «Mioara, am auzit că ai găsit unul pe măsura ta». «Da, pe măsura mea, depinde cum o iei.» «Hai, la examen!» Și m-am întâlnit cu el la Ateneu și am stat de vorbă vreo două ore. Mi-a zis să aduc și poze. Și a zis: «Da, ăsta e de nivelul tău!» «Și e mai deștept ca tine!», l-am tachinat eu. «Aici am niște dubii, dar, mă rog...», a povestit Mioara Roman.

×
Subiecte în articol: Mioara Roman Cornel Patrichi
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close