Antena 3 CNN Show Tabloid Dragoș Bucur a speriat-o de moarte pe Dana Nălbaru! Actorul nu-şi mai recunoştea soţia

Dragoș Bucur a speriat-o de moarte pe Dana Nălbaru! Actorul nu-şi mai recunoştea soţia

Dragoș Bucur a speriat-o de moarte pe Dana Nălbaru! Actorul nu-şi mai recunoştea soţia
30 Noi 2016   •   11:05

Dana Nălbaru a povestit cu umor pe blog detalii despre boala soţului ei, Dragoş Bucur, şi a scris chiar despre un episod care a speriat-o foarte tare, atunci când soţul ei nu o mai recunoştea din pricina diabetului, scrie CanCan.

"Pentru cei/cele care nu ştiu trebuie să spun, încă de la început, că am acasă un diabetic. Aşa l-am luat, aşa m-am îndrăgostit de el, aşa m-a cucerit. Despre Dragoş e vorba şi o să vă spun câteva cuvinte despre viaţa mea alături de diabetul său.

Ştiţi, noi doi (eu şi diabetul lui Dragoş) ne-am cam împrietenit. A fost dragoste la prima vedere pentru că a venit la pachet cu proprietarul. Când şi-a scos prima oară pen-ul ca să-şi facă insulina (luase nişte ciuperci la cuptor dar voia să mă impresioneze) am făcut ochii mari, ca cepele, şi el a mustăcit mulţumit…<> şi-a zis în gând. Eu mă întrebam dacă nu-l doare şi chiar l-am întrebat iar el a mimat o grimasă în timp ce acul intra în burtă. Actor. După cinci zile acceptam cererea lui în căsătorie şi după şapte luni eram doamna Bucur. Ok, aşa mă cheamă în buletin: Alina Daniela Bucur", şi-a început, cu umor, povestirea soţia lui Dragoş Bucur.

Ea a scris şi despre cel mai dificil moment pe care l-a trăit din pricina diabetului lui Dragoş Bucur, cel care a făcut-o să se sperie îngrozitor.

"O singură dată s-a enervat tare. Când şi-a uitat borseta cu teste şi insulina la hotel, în Paris. Iar eu, o singură dată m-am speriat îngrozitor. Într-o noapte, când a intrat în hipo şi i-a luat câteva zeci de secunde bune ca să mă recunoască şi să-mi poată spune ceva. M-am panicat, desigur, i-am adus zahăr şi am aşteptat să îşi revină. În rest, viaţa e ca la orice altă familie. Cu hidraţi, dulciuri, muncă, vacanţe, copii, prieteni şi muulte vise frumoase de împlinit în viitor", a povestit pe blog Dana Nălbaru.

×
Subiecte în articol: dragos bucur Dana Nalbaru diabet
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close