Antena 3 CNN Show E confirmat! Beyonce va susţine un turneu mondial pentru albumul "Renaissance". Este primul din ultimii șapte ani

E confirmat! Beyonce va susţine un turneu mondial pentru albumul "Renaissance". Este primul din ultimii șapte ani

Beyonce a confirmat aşteptările fanilor şi a anunţat, printr-un mesaj publicat pe rețelele sociale, că va susţine un turneu mondial în acest an pentru a-şi promova cel mai recent album, "Renaissance", lansat în 2022.

E confirmat! Beyonce va susţine un turneu mondial pentru albumul "Renaissance". Este primul din ultimii șapte ani
Sursa foto: Profimedia
de Alexandra Cojoianu    |    02 Feb 2023   •   23:22

Beyonce a confirmat pe pagina personală de Facebook că va susţine un turneu mondial în acest an pentru a-şi promova albumul din 2022 "Renaissance".

De asemenea, vedeta pop a publicat site-ul ei oficial datele şi oraşele în care va susţine concerte în cadrul acestui turneu mondial.

Turneul va începe cu un show la Stockholm, pe 10 mai, şi se va încheia la New Orleans, pe 27 septembrie.

Anunţul vine cu doar câteva zile înaintea galei Grammy, alimentând speculaţiile potrivit cărora Beyonce ar urma să susţină un recital sau, cel puţin, să apară în cadrul evenimentului.

Citește și: Narcis de la Bărbulești, viral în SUA cu o cântare de nuntă: ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”

Pentru anunțul turneului ce va debuta în primăvară, Beyonce a pozat aproape total descoperită, călare pe un cal argintiu. Cu pălărie pe cap și cizme peste genunchi, corpul artistei a fost împodobit cu aplicații strălucitoare în forma unui body extrem de decupat.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ea este artistul care a primit cele mai multe nominalizări la premiile Grammy din acest an - nouă - şi toate aceste nominalizări sunt asociate albumului "Renaissance".

Artista a spus că "Renaissance" este un proiect în trei părţi, aşadar este posibil ca următoarele părţi să fie un nou album, un proiect video cu durată lungă sau chiar un turneu în sine.

Acesta este primul turneu mondial al artistei din ultimii șapte ani.

Precedentul turneu al vedetei americane, ce a durat şase luni, s-a intitulat "Formation", a inclus 49 de spectacole şi a avut loc în 2016. Beyonce a fost şi cap de afiş la ediţia din 2018 a Festivalului Coachella, unde a susţinut un concert intitulat "Homecoming".

×
Subiecte în articol: Beyonce Renaissance turneu mondial
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close