Antena 3 CNN Sport Soțul Serenei Williams, atac la adresa lui Ion Țiriac imediat după victoria jucătoarei din SUA în fața Simonei Halep

Soțul Serenei Williams, atac la adresa lui Ion Țiriac imediat după victoria jucătoarei din SUA în fața Simonei Halep

Alexis Ohanian, soţul Serenei Williams, a postat un mesaj la adresa lui Ion Țiriac, imediat după ce sportiva din SUA a obținut victoria în fața Simonei Halep.

Soțul Serenei Williams, atac la adresa lui Ion Țiriac imediat după victoria jucătoarei din SUA în fața Simonei Halep
de Laura Dinu    |    16 Feb 2021   •   15:20

"E bine că nimeni nu-l bagă în seamă pe rasistul și sexistul Ion Ţiriac", a postat Alexis Ohanian, imediat după victoria Serenei Williams în faţa Simonei Halep.

 

 

De unde a pornit conflictul dintre Ion Ţiriac şi Alexis Ohanian

Ion Țiriac (81 de ani), președintele Federației Române de Tenis, a făcut o afirmaţie care a stârnit controverse în lumea sportului.

"Dacă Serena ar avea puțină decență, s-ar retrage!", a spus omul de afaceri român, iar soţul campioanei din SUA, Alexis Ohanian, a reacţionat imediat.

"E clar că nimeni nu dă doi bani pe ce spune Țiriac", a scris pe Twitter Alexis Ohanian, la începutul acestui an.

Ulterior, antreprenorul de 37 de ani a mai postat un mesaj pe reţelele sociale, care s-a dorit a fi umilitor la adresa lui Ion Ţiriac. 

"A trebuit să-l caut pe Google...se pare că fetiţa mea de 3 ani are mai multe titluri de Grand Slam decât acest clovn (n.r. cuvânt reprezentat de două emoticoane)", a mai postat Ohanian, potrivit digisport.ro.

Simona Halep, învinsă de Serena Williams în sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost învinsă, astăzi, de Serena Williams, în sferturi la Australian Open 2021. Tenismena americană o întâlneşte în semifinale pe Naomi Osaka.

La capătul unui meci adjudecat în două seturi, Serena Williams a învins-o pe Simona Halep, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep şi Serena Williams s-au întâlni de 12 ori până acum, inclusiv partida de astăzi, iar tenismena din Statele Unite ale Americii conduce cu 10-2 la meciurile directe.

Serena Williams - Naomi Osaka, în semifinale la Australian Open 2021

Serena Williams o va întâlnit pe Naomi Osaka în semifinalele turneului de la Melbourne, după ce, tot astăzi, sportiva din Japonia a învins-o pe Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 71 WTA, scor 6-2, 6-2.

Naomi Osaka, 23 de ani, a ajuns pentru a doua oară în penultimul act la Melbourne şi a patra oară în carieră la un Grand Slam, după un meci cu Hsieh, 35 de ani, care a durat 66 de minute.

De fiecare dată când a jucat în sferturi la un grand slam, Naomi Osaka a câştigat competiţia.

Calificarea în semifinale este recompensată cu un premiu 850.000 de dolari australieni (545.000 de euro) şi cu 780 de puncte WTA. Jucătoarele eliminate în sferturi primesc un premiu de 525.000 de dolari australieni (336.000 de euro) fiecare şi câte 430 de puncte WTA.

×
Subiecte în articol: Ion Tiriac
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close