Antena 3 CNN Sport Alte sporturi A revenit pe pistă: Un ziar sud-african a publicat o fotografie cu Oscar Pistorius în timp ce se antrena

A revenit pe pistă: Un ziar sud-african a publicat o fotografie cu Oscar Pistorius în timp ce se antrena

A revenit pe pistă: Un ziar sud-african a publicat o fotografie cu Oscar Pistorius în timp ce se antrena
Sursa foto: Foto: beeld.com
de M.T.    |    04 Apr 2013   •   11:50

Ziarul sud-african Beeld a publicat în ediţia sa de joi o fotografie a lui Oscar Pistorius pe pista de atletism a Universităţii din Pretoria.

Sportivul de 26 de ani, care este acuzat că şi-a ucis iubita, pe Reeva Steenkamp, în data de 14 februarie, a făcut o simplă încălzire, potrivit agentului său, Peet van Zyl, dar este de aşteptat să-şi reia antrenamentele normale cât de curând.

Publicaţia sud-africană scrie că poza cu Pistorius a fost făcută pe data de 24 martie, de un elev de liceu care vizita Universitatea din Pretoria, locul tradiţional de antrenament al primului atlet din istorie care a participat atât la Jocurile Paralimpice, cât şi la cele Olimpice.

La sfârşitul lunii martie, Oscar Pistoriusa primit permisiunea de a călători în străinătate şi dreptul de a se întoarce în locuinţa sa din Pretoria.

Imediat după decizia instanţei, agentul sprinterului a lăsat de înţeles că Pistorius ar putea participa la Campionatele Mondiale de atletism de la Moscova, care vor avea loc în luna august.

„Dacă va fi pregătit şi se va califica, Campionatele Mondiale reprezintă cu siguranţă un obiectiv. Oscar este cel care va decide dacă se va antrena şi va concura”, a spus van Zyl pentru AP.



×
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close