Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Au făcut-o lată! Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 103-106 (VIDEO)

Au făcut-o lată! Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 103-106 (VIDEO)

Au făcut-o lată! Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 103-106 (VIDEO)
Sursa foto: carmelo anthony
22 Mai 2009   •   11:56

Pas greşit pentru marea favorită din finala Conferinţei de Vest a NBA. Los Angeles Lakers au pierdut al doilea joc al confruntării cu Nuggets, iar scorul general este acum 1-1. Echipa din Denver a câştigat drept urmare avantajul terenului propriu şi speră să ducă în următoarele două meciuri, disputate acasă, scorul seriei la 3-1.
Prima partidă se încheiase fericit pentru Lakers, iar elevii lui Phil Jackson nu aveau de ce să se teamă în al doilea meci. Lakers s-au aflat mult timp în avantaj, datorită reuşitelor lui Kobe Bryant, care a încheiat cu 32 de puncte, sau Trevor Ariza care a avut un procentaj incredibil, ratând doar trei din cele 17 aruncări ale sale şi marcând 20 de puncte. Derek Fisher a fost, însă, extrem de slab inspirat, iar acest lucru s-a văzut pe şi pe tabelă, unde Denver a fost propulsată de Carmelo Anthony (34 de puncte şi 9 recuperări) şi Chauncey Billups (27 de puncte). Spre finalul ultimului sfert, Denver a preluat avantajul pe tabelă şi nu l-a mai pierdut în ciuda eforturilor lui Bryant.
Meciul s-a terminat cu victoria la trei puncte a oaspeţilor, iar Lakers sunt acum obligaţi să câştige cel puţin un meci pe teren advers pentru a-şi asigura locul în finala NBA cu Cleveland Cavaliers sau Orlando Magic.

Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close