Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Baschetbalistul care a doborât recordul lui Michael Jordan: "Nu mă comparați cu el"

Baschetbalistul care a doborât recordul lui Michael Jordan: "Nu mă comparați cu el"

Baschetbalistul care a doborât recordul lui Michael Jordan: "Nu mă comparați cu el"
Sursa foto: Foto: Agerpres/EPA
04 Ian 2016   •   13:02

Jimmy Butler a doborât, duminică, unul din recordurile care i-au aparținut lui Michael Jordan cu echipa Chicago Bulls, înscriind 40 de puncte într-o singură repriză în cursul meciului câștigat la limită, 115-113, de "tauri" în fața formației Toronto Raptors, dar a afirmat că nu se compară cu fostul idol din campionatul profesionist nord-american de baschet (NBA), scrie Agerpres.

Butler nu a înscris decât două puncte în prima repriză, dar în cea de-a doua a reușit 40 de puncte, în timp ce legendarul Jordan stabilise recordul echipei la 39 de puncte, în februarie 1988, în meciul cu Milwaukee Bucks.

"Nu mă comparați cu el", a comentat simplu Butler atunci când a fost întrebat ce simte după ce l-a depășit pe Jordan la un capitol de statistică.

Chicago Bulls (20 victorii — 12 înfrângeri) ocupă locul 2 în Conferința de Est, după Cleveland Cavaliers (22 victorii — 9 înfrângeri), care nu a jucat duminică.

 

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls
Parteneri
Creștere progresivă a contribuţiei la pensii. Milioane de români vizați
x close