Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Boston Celtics s-a calificat în finala Conferinţei de Est şi viitorul lui LeBron la Cavs e tot mai incert

Boston Celtics s-a calificat în finala Conferinţei de Est şi viitorul lui LeBron la Cavs e tot mai incert

Boston Celtics s-a calificat în finala Conferinţei de Est şi viitorul lui LeBron la Cavs e tot mai incert
14 Mai 2010   •   16:30


Boston Celtics a înregistrat marea surpriză a play-off-ului NBA, după ce a învins cu 94-85 Cleveland Cavaliers, favorita din acest an a campionatului nord-american de baschet.

Celtics a câştigat seria "cel mai bun din şapte" cu o victorie în meciul şase şi s-a calificat astfel în finala Conferinţei de Est, unde va întâlni Orlando Magic, grupare care nu a mai pierdut din 2 aprilie.

Veteranul Kevin Garnett a condus ostilităţile pentru echipa gazdă, cu 22 de puncte şi 12 recuperări, primind ajutor de 21 de puncte din partea lui Rajon Rondo şi alte 13 din partea lui Paul Pierce. "Victoria este meritată. Am jucat împotriva celei mai bune echipe de baschet din NBA, dar de un lucru nu am dus lipsă: încredere", a declarat Garnett, în vârstă de 33 de ani.

LeBron James a reuşit 27 de puncte, 19 recuperări şi 10 pase decisive pentru "cavaleri", însă s-a văzut încă o dată părăsit la greu de echipă, greşind şi el însă în mai multe momente ale partidei. În vârstă de 25 de ani, James este unul dintre marii jucători care vor deveni liberi de contract la finalul acestui sezon, iar speculaţiile din presă i-au determinat pe fanii lui Boston să scandeze "New York Knicks, New York Knicks" când jucătorul arunca de la libere.

"Nu am încă niciun plan. Faptul că sezon s-a terminat deja pentru mine este cu siguranţă o surpriză, " a spus LeBron James.

În finala Conferinţei de Vest, care începe luni, se vor înfrunta Los Angeles Lakers şi Phoenix Suns.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Boston Celtics LeBron James
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close