Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Campioana NBA, turistă în Europa: LA Lakers pierde amicalul cu Barcelona (VIDEO)

Campioana NBA, turistă în Europa: LA Lakers pierde amicalul cu Barcelona (VIDEO)

Campioana NBA, turistă în Europa: LA Lakers pierde amicalul cu Barcelona (VIDEO)
08 Oct 2010   •   15:58

Excursia de două meciuri din Europa s-a încheiat cu două înfrângeri pentru campioana NBA, Los Angeles Lakers. După ce au pierdut cu 92-111 în faţa lui Minnesotta Timberwolves la Londra, elevii lui Phil Jackson au cedat şi în faţa Barcelonei, scor 88-92.

Un motiv suficient pentru presa spaniolă, chiar şi după un amical în care vedeta Kobe Bryant a jucat doar 25 de minute şi a fost nevoit să se ferească de jocul dur al adversarilor, să exulte: "Mai tari ca îngerii" şi "NBArca" au fost două dintre titlurile ziarelor din Spania.

Şi fanii locali au fost în culmea fericirii, strigând la finalul partidei M-V-P, însă nu pentru Bryant, ci pentru Juan Carlos Navarro, fosta rezervă din NBA înscriind 25 de puncte.

Pau Gasol, vedeta spaniolă din lotul americanilor, a înscris şi el 25 de puncte, însă a reuşit doar şapte aruncări din 21 în faţa conaţionalilor săi. Bryant a înscris doar 15 puncte, majoritatea de la linia de aruncări libere. "Nu este pregătit să joace la capacitatea maximă", a declarat Phil Jackson despre Kobe, care în iulie a suferit o intervenţie chirurgicală la genunchi.

Sezonul regulat pentru Lakers începe pe 26 octombrie, cu un meci împotriva lui Houston Rockets.



Antena3.ro

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close