Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago Bulls a obţinut a treia victorie consecutivă şi urcă pe 7 în Est (VIDEO)

Chicago Bulls a obţinut a treia victorie consecutivă şi urcă pe 7 în Est (VIDEO)

Chicago Bulls a obţinut a treia victorie consecutivă şi urcă pe 7 în Est (VIDEO)
27 Mar 2009   •   11:58

Doar trei partide s-au disputat joi în liga profesionistă nord-americană de baschet. În cea mai importantă dintre ele, Chicago Bulls trebuia să se impună în faţa lui Miami Heat pentru a continua seria bună din ultima vreme, dar şi pentru a-şi consolida poziţia pentru play-off. Iar ?Taurii? au fost din nou la înălţime, reuşind să câştige cu 106-87.

Dacă primele două sferturi au fosat echilibrate, Ben Gordon&co. S-au dezlănţuit în partea secundă, când nu le-au mai lăsat nicio şansă celor din Florida. În zadar a marcat Wade 31 de puncte, nesusţinut de coechipieri, starul lui Heat nu a putut decât să asiste neputincios la show-ul oferit de Bulls, de la care s-au remarcat John Salmons (27 de puncte, 5 pase decisive) şi Tyrus Thomas (15 puncte, 12 recuperări). În urma acestei victorii, a treia la rând, Chicago urcă până pe locul 7 în Est. Iar play-offul este tot mai aproape.



Los Angeles Lakers s-a deplasat pe terenul lui Detroit Pistons, un duel care altădată se dădea în finala NBA. De această dată, gazdele nu au avut nicio replică în faţa californienilor, care s-au impus cu 92-77. Kobe Bryant a înscris 30 de puncte, în timp ce învinşii au avut în Will Bynum (25 de puncte, 11 pase decisive) cel mai bun jucător.



Rezultate NBA, 25 martie

Detroit ? LA Lakers 77-92
Chicago ? Miami 106-87
Portland ? Phoenix 129-109



Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close