Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago Bulls câştigă la Toronto şi ia faţa celor de la Raptors în lupta pentru playoff

Chicago Bulls câştigă la Toronto şi ia faţa celor de la Raptors în lupta pentru playoff

Chicago Bulls câştigă la Toronto şi ia faţa celor de la Raptors în lupta pentru playoff
12 Apr 2010   •   15:41


Chicago Bulls a obţinut o victorie importantă pe terenul formaţiei Toronto Raptors, scor 104-88, şi au acum un meci avans în lupta pentru ultimul loc de playoff din Conferinţa de Est, chiar în faţa învinşilor.

Derrick Rose a înscris 26 de puncte, în timp ce Joakim Noah a reuşit 18 puncte şi 19 recuperări pentru Bulls, care şi-a construit un avans de 19 puncte în primele trei sferturi pentru a defila spre victorie. "Chiar am tras tare. Am jucat cum trebuia, am respectat planul de joc şi sunt foarte fericit pentru această victorie", a declarat Noah.

Toronto a pierdut al cincelea meci consecutiv şi simte din plin absenţa starului Chris Bosh, care a suferit o fractură facială marţi şi va rata tot sezonul. Cu două meciuri înainte de finalul sezonului regulat, Toronto trebuie să aştepte greşeala celor de la Chicago, în cazul unui număr egal de victorii având avantajul meciurilor directe.

Alte rezultate din NBA:

Cleveland - Orlando 92 - 98
LA Lakers - Portland 88 - 91
New York - Miami 98 - 111
Toronto - Chicago 88 - 104
New Orleans - Minnesota 114 - 86
Golden State - Oklahoma City 120 - 117
Phoenix - Houston 116 - 106

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close