Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Chicago învinge la limită Cleveland Cavaliers în al treilea meci din play-off-ul NBA

Chicago învinge la limită Cleveland Cavaliers în al treilea meci din play-off-ul NBA

Chicago învinge la limită Cleveland Cavaliers în al treilea meci din play-off-ul NBA
23 Apr 2010   •   17:50

Chicago Bulls a reuşit să obţină o victorie chinuită împotriva celor de la Cleveland Cavaliers şi a rămas în cursa pentru calificarea în următoarea rundă a play-off-ului.

După ce a cedat primele două partide, formaţia din Chicago ştia că victoria este necesară şi a obţinut un avantaj suficient pentru a rezista celor 38 de puncte înscrise de "cavaleri" în ultimul sfert al partidei. "Taurii" au câştigat cu 108-106, LeBron James fiind principalul marcator al meciului, cu 39 de puncte pentru Cavaliers, în timp ce Derrick Rose a răspuns cu 31 de puncte pentru gazde.

Los Angeles Lakers a ratat de asemenea şansa să obţină a treia victorie, fiind învinşi cu 101-96 la Oklahoma Thunder. Kevin Durant a înscris 29 de puncte şi a reuşit 19 recuperări, iar Russel Westrbrook a mai adăugat alte 27 de puncte.

Într-o altă partidă disputată joi noapte, Jason Richardson a înscris 42 de puncte pentru Phoenix Suns, care a învins cu 108-89 Portland Trail Blazers şi a preluat conducerea cu 2-1 în disputa din Conferinţa de Vest.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Chicago Bulls NBA
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close