Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dallas Mavericks a câştigat meciul trei din finala Conferinţei de Vest şi conduce cu 2-1

Dallas Mavericks a câştigat meciul trei din finala Conferinţei de Vest şi conduce cu 2-1

Dallas Mavericks a câştigat meciul trei din finala Conferinţei de Vest şi conduce cu 2-1
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
22 Mai 2011   •   14:52

Dallas Mavericks conduce cu 2-1 în finala Conferinţei de Vest din NBA, după ce a câştigat meciul al treilea cu scorul de 93-87 chiar pe terenul celor de la Oklahoma City Thunder.

 
Deşi Dirk Nowitzki nu a mai avut o evoluţie la fel de bună ca în primele două partide ale seriei (18 puncte, 4 recuperări), jocul bun făcut de Shawn Marion (18 puncte), Jason Kidd (13 puncte, 8 pase decisive) şi de rezerva Jason Terry (13 puncte, 6 pase decisive) a fost suficient pentru ca texanii să obţină victoria.
 
Am fost mult mai buni din punct de vedere defensiv, exact aşa cum trebuie să fie. În primele două meciuri am fost oribili din acest punct de vedere”, a declarat Rick Carlisle, antrenorul lui Mavericks.
 
De cealaltă parte, deşi a încheiat meciul cu 24 de puncte şi 12 recuperări, Kevin Durant poate considera că a avut o seară slabă. Vedeta celor din Oklahoma nu a reuşit să înscrie de la linia 3 puncte pentru al doilea meci consecutiv, lucru care s-a dovedit decisiv în cele din urmă.
 
Nu îmi stă în fire să ratez 13 aruncări consecutive de la 3 puncte. Le exersez în fiecare zi”, a explicat Durant la finalul partidei.
 
În schimb, Russell Westbrook a avut o evoluţie excelentă, înscriind 30 de puncte, insuficiente însă pentru ca Thunder să schimbe soarta partidei.

×
Subiecte în articol: playoff NBA Dallas Mavericks
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close