Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Dallas Mavericks câştigă în Miami şi egalează scorul general în finala NBA

Dallas Mavericks câştigă în Miami şi egalează scorul general în finala NBA

Dallas Mavericks câştigă în Miami şi egalează scorul general în finala NBA
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
03 Iun 2011   •   12:05

Degeaba a marcat Dwayne Wade 36 de puncte, degeaba a condus Miami cu 15 puncte cu şase minute înainte de sfârşit. Dallas Mavericks a revenit senzaţional şi a câştigat meciul doi al finalei NBA cu 95-93, egalând astfel scorul la general.

 
Deşi a evoluat cu o accidentare destul de srioase la unul din degetele mâinii stângi, Dirk Nowitzi s-a dovedi din nou decisiv pentru texani. Nu doar că a încheiat meciul cu 24 de puncte şi 11 recuperări, dar a şi înscris ultimele cinci puncte ale echipei sale, ultimul chiar cu mâna unde avea probleme, după ce l-a depăşit cu o uşurinţă dezarmantă pe Chris Bosh.
 
Cu siguranţă, a fost o revenire excepţională, iar faptul că nu am renunţat în niciun moment este foarte important. Însă suntem o echipă cu experienţă, nu ne bucurăm mai mult decât e cazul când lucrurile merg bine, dar nici nu intrăm în panică atunci când ceva merge rău”, a spus Nowitzki la finalul partidei.
 
La capătul unui meci în care a reuşit doar 20 de puncte, LeBron James a fost criticat şi pentru faptul că la scorul de 88-73 în favoarea celor de la Heat începuse deja să celebreze victoria echipei sale: „Nu a fost vorba despre aşa ceva, eram doar foarte încântat de faptul că aveam un avans de 15 puncte”.
 
Meciul trei al finalei NBA se va disputa duminică, la AmericanAirlines Center din Dallas.

×
Subiecte în articol: Dallas Mavericks Miami Heat Dirk Nowitzki
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close