Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Denver începe în forţă duelul cu Dallas. Atlanta învinge pe Miami şi se califică (VIDEO)

Denver începe în forţă duelul cu Dallas. Atlanta învinge pe Miami şi se califică (VIDEO)

Denver începe în forţă duelul cu Dallas. Atlanta învinge pe Miami şi se califică (VIDEO)
04 Mai 2009   •   13:34

Ultimul duel al primul tur din playoff, Atlanta Hawks ? Miami Heat, s-a încheiat cu victoria
echipei din Georgia, 91-78, care, cu scorul general de 4-3, a obţinut biletele pentru semifinalele Conferinţei de Est.

Cele 31 de puncte marcate de vedeta lui Heat, Dwyane Wade, nu au fost suficiente pentru victoria şi calificarea trupei din Florida. Atlanta a avut în Joe Johnson (27 de puncte, 5 recuperări) şi Josh Smith (21 de puncte, 9 recuperări) principalele arme. De asemenea, o mare importanţă în rezultatul final al meciului au avut-o oamenii de pe cele două bănci, rezervele ?Şoimilor? contribuind cu 25 de puncte la zestrea învingătorilor.



Start lansat pentru Denver Nuggets în semifinalele Conferinţei de Vest. Carmelo&co. au învins pe teren propriu în primul meci al seriei cu Dallas cu 109-95 şi conduc cu 1-0. Brazilianul Nene a fost cel mai bun om al gazdelor, terminând partida cu 24 de puncte, 3 recuperări şi 5 pase decisive, în timp ce vedeta Carmelo Anthony a contribuit şi el cu 23 de puncte şi 5 recuperări. De cealaltă parte, Dirk Nowizzki a reuşit 28 de puncte şi 10 recuperări, dar texanii nu au putut evita înfrângerea.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: baschet NBA playoff NBA Denver Nuggets
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close