Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Denver Nuggets învinge pe Los Angeles Lakers şi îşi asigură prezenţa în playoff

Denver Nuggets învinge pe Los Angeles Lakers şi îşi asigură prezenţa în playoff

Denver Nuggets învinge pe Los Angeles Lakers şi îşi asigură prezenţa în playoff
04 Apr 2011   •   17:06

Denver Nuggets a învins pe Los Angeles Lakers cu 95-90 şi şi-a asigurat prezenţa în playofful Conferinţei de Vest. Pentru actuala campioană din NBA, eşecul din Colorado înseamnă practic finalul oricăror ambiţii de a depăşi în ultima clipă pe San Antonio Spurs, mai ales că texanii au obţinut prima victorie după şase înfrângeri consecutive.

Italianul Danilo Gallinari (22 de puncte, 7 recuperări) şi Kenyon Martin (18 puncte, 8 recuperări) au fost cei mai importanţi oameni ai celor din Denver, care au reuşit să întrerupă o serie de zece victorii consecutive la Staples Center pentru Lakers. De cealaltă parte, deşi a avut o primă jumătate de meci foarte slabă, Kobe Bryant a reuşit 28 de puncte, dar eforturile sale şi ale lui Pau Gasol (16 puncte, 12 recuperări) şi Lamar Odom (17 puncte) s-au dovedit inutile în final.

Este o victorie uriaşă. Peste tot auzi de Lakers, de Dallas sau de alte echipe. Dar de acum trebuie să vorbiţi şi despre Nuggets”, a declarat Raymond Felton, fundaşul celor din Denver, la sfârşitul meciului. Entuziasmul său a fost împărtăşit şi de Wilson Chandler: „Ne ajută mult acest rezultat, mai ales că suntem o echipă tânără, care are nevoie de încredere”.

Cu 29 de puncte marcate şi 4 pase decisive, Grant Hill a fost eroul lui San Antonio Spurs, care a învins pe Phoenix Suns, scor 114-97, şi a pus capăt unei serii de şase înfrângeri consecutive. Alte două rezerve, Gary Neal şi Matt Bonner au contribuit decisiv la succesul texanilor, care îşi consolidează astfel primul loc în Vest.

Alte rezultate

Boston - Detroit 101-90
Charlotte - Washington 91-97
New Jersey - Miami 94-108
New York - Cleveland 123-107
Toronto - Orlando 102-98
Sacramento - Utah 106-97
Houston - Atlanta 114-109
New Orleans - Indiana 198-96
Portland - Dallas 104-96

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close