Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Denver Nuggets ? Los Angeles Lakers 97-103. Show-ul lui Kobe (VIDEO)

Denver Nuggets ? Los Angeles Lakers 97-103. Show-ul lui Kobe (VIDEO)

Denver Nuggets ? Los Angeles Lakers 97-103. Show-ul lui Kobe (VIDEO)
24 Mai 2009   •   12:18

Kobe Bryant ţine neapărat să-i pună la îndoială supremaţia lui LeBron James. În meciul 3 al finalei Conferinţei de Vest din NBA, vedeta lui Lakers a reuşit o nouă evoluţie de excepţie, marcând 41 de puncte. În acest moment, californienii conduc cu 2-1 în seria cu Denver Nuggets şi se pare că mai avem destul de puţin până la confruntarea dintre Kobe şi LeBron. Vom afla astfel cine este adevăratul ?Rege?.

După succesul obţinut în Los Angeles, cei de la Nuggets luaseră o doză importantă de optimism. Mai ales că seria se muta pe propriul teren. Iar entuziasmul, dar şi fanii locali, i-au ajutat pe jucătorii din Denver să conducă ostilităţile în cea mai mare parte a timpului. Kobe a avut însă de fiecare dată răspuns şi şi-a ţinut echipa în meci. Chiar dacă după trei sferturi gazdele aveau un avantaj de 8 puncte, deznodământul era greu de anticipat.

Sfertul patru a reprezentat un adevărat galop de sănătate al oaspeţilor, care s-au impus în cele din urmă cu 103-97. Kobe a încheiat meciul cu 41 de puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive, dar a şi fost excelent susţinut de Pau Gasol, care a reuşit 20 de puncte şi 11 recuperări. De cealaltă parte, Carmelo Anthony a marcat 21 de puncte, iar Chauncey Billups, 18. Insuficient însă pentru victorie.



Antena3.ro

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close