Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Duş rece pentru LeBron James. Cleveland Cavaliers pierd primul joc cu Orlando Magic, 106-107 (VIDEO)

Duş rece pentru LeBron James. Cleveland Cavaliers pierd primul joc cu Orlando Magic, 106-107 (VIDEO)

Duş rece pentru LeBron James. Cleveland Cavaliers pierd primul joc cu Orlando Magic, 106-107 (VIDEO)
Sursa foto: dwight howard
21 Mai 2009   •   13:45

Echipă considerată aproape imbatabilă pe teren propriu, Cleveland s-a înclinat încă din primul meci din Finala Estului şi a pierdut cu Orlando Magic după un final foarte tensionat. LeBron a reuşit o nouă prestaţia "regală", dar cele 49 de puncte marcate nu au fost de ajuns, iar Cavaliers au pierdut avantajul terenului propriu.
Meciul părea unul uşor pentru gazdele de pe Quicken Loans Arena din Cleveland, în condiţiile în care, timp de mai mult de jumătate din meci Cavs au fost în avantaj. Avansul maxim, de 16 puncte, nu a fost insurmontabil, însă, iar oaspeţii au reuşit o revenire "magică", datorită numeroaselor aruncări reuşite de după linia de trei puncte. Dwight Howard, un apărător excepţional în majoritatea meciurilor, s-a concentrat şi pe faza ofensivă în acest meci şi a reuşit 30 de puncte, cele mai multe din echipa sa. Rashard Lewis a fost şi el eficient, cu 22 de puncte din doar 17 aruncări. Cavaliers au dat impresia că au fost mai buni în acest meci, reuşind aruncări foarte spectaculoase, iar "Regele" James fiind la turaţie maximă. Nu a fost de ajuns, însă, în ciuda celor 49 de puncte pe care le-a reuşit acesta, pe lângă cele 17 ale lui Mo Williams.
Meciul următor se joacă tot în arena "Cavalerilor", care sunt obligaţi să câştige, având în vederă că au pierdut deja avantajul terenului propriu în favoarea adversarilor.

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close