Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Kobe Bryant a devenit cel mai bun marcator din istoria Los Angeles Lakers (VIDEO)

Kobe Bryant a devenit cel mai bun marcator din istoria Los Angeles Lakers (VIDEO)

Kobe Bryant a devenit cel mai bun marcator din istoria Los Angeles Lakers (VIDEO)
Sursa foto: kobe bryant
02 Feb 2010   •   11:56

Kobe Bryant a devenit, luni, cel mai important marcator din istoria francizei Los Angeles Lakers. Cu cele 44 de puncte reuşite în înfrângerea californienilor cu Memphis Grizzlies, Bryant totalizează 25.208 de puncte în carieră şi îl depăşeşte pe legendarul Jerry West. Los Angeles a pierdut partida cu Memphis cu scorul de 93-95 în ciuda serii incredibile a lui Kobe.
"Este o mare onoare să fiu acolo sus cu atâţia jucători mari care reprezintă tradiţia bogată pe care o avem. E o mare realizare. Jerry West mă inspira atunci când aveam 17 de ani, m-a învăţat multe despre joc, despre reguli şi multe altele. Eu l-am depăşit în topuri, dar am sentimentul că el m-a ajutat mult să fac asta.", a declarat Bryant pentru nba.com.
Cele 44 de puncte ale lui Bryant nu au contat, însă, decât pentru cărţile de recorduri, deoarece Zach Randolph a avut şi el o seară incredibilă, marcând 22 de puncte şi 17 recuperări. Rudy Gay a reuşit şi el 25 de puncte, iar Grizzlies, una din revelaţiile anului în NBA, reuşesc o nouă victorie de răsunet, 95-93.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant Los Angeles Lakers
Parteneri
Urgie la Vâlcăneşti, în Prahova. Oamenii, blocaţi în case!
x close