Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Kobe Bryant a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor din istoria NBA

Kobe Bryant a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor din istoria NBA

Kobe Bryant a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor din istoria NBA
09 Mar 2011   •   12:45

Kobe Bryant a urcat pe locul 6 în topul marcatorilor din istoria NBA, după ce a contribuit cu 26 de puncte la victoria lui Los Angeles Lakers, scor 101-87, în meciul cu Atlanta Hawks. Kobe a reuşit 27.423 de puncte de la debutul său în liga nord-americană de baschet şi l-a depăşit în clasamentul all-time pe Moses Malone.

Meciul de la Atlanta nu a avut practic istoric. Lakers a condus de la început până la sfârşit la o diferenţă confortabilă. Kobe Bryant (26 de puncte, 6 recuperări) a luat şi de această dată prim-planul, fiind secondat de Pau Gasol (14 puncte, 11 recuperări) şi, mai ales, Andrew Bynum, autorul unei evoluţii senzaţionale, cu 16 puncte marcate şi 16 recuperări. De cealaltă parte, cei mai importanţi oameni pentru Hawks au fost Al Horford (17 puncte, 9 recuperări) şi Josh Smith (16 puncte).

La finalul meciului, Kobe Bryant l-a lăudat pe Bynum şi s-a declarat mulţumit de joc. „Ne-am făcut bine temele. Lui Andrew nu-i puteam cere să facă mai mult decât ceea ce a reuşit. Nu este important neapărat să câştigi, ci felul în care o faci. Nu am făcut multe greşeli şi am jucat foarte bine”, a spus la final eroul serii.

Veşti nu la fel de bune şi pentru Miami Heat. Deşi Dwayne Wade şi LeBron James au marcat 38, respectiv 31 de puncte, echipa din Florida a pierdut pe teren propriu în faţa celor de la Portland Trail Blazers, scor 96-105. Este cea de-a cincea înfrângere consecutivă pentru Heat, care a ajuns la o distanţă apreciabilă de primele două clasate în Conferinţa de Est, Boston Celtics şi Chicago Bulls.

Alte rezultate

Cleveland - Golden State 85-95
Indiana - Philadelphia 100-110
Phoenix - Houston 113-110
Washington - Milwaukee 76-95

×
Subiecte în articol: Kobe Bryant Los Angeles Lakers NBA
Parteneri
Românii cotizează 35 de ani la pensie şi beneficiază doar 12 ani
x close