Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LA Lakers pune capăt seriei de trei înfrângeri consecutive: 103-88 cu Hornets

LA Lakers pune capăt seriei de trei înfrângeri consecutive: 103-88 cu Hornets

LA Lakers pune capăt seriei de trei înfrângeri consecutive: 103-88 cu Hornets
30 Dec 2010   •   13:40

Lamar Odom a început meciul ca rezervă pentru a marca 24 de puncte pentru Lakers, care a avut un procentaj de 58% al aruncărilor şi a pus capăt seriei negre de trei înfrângeri consecutive. Lakers a pierdut cele trei meciuri la mai mult de 15 puncte fiecare, dar dubla campioană en-titre a jucat excelent miercuri pentru a obţine victoria.

"Să sperăm că asta înseamnă revenirea noastră. Ştiam că Andrew Bynum era sănătos, iar acela e locul lui în teren, nu m-a deranjat să fiu rezervă", a declarat Odom, care a jucat rolul celui de-al şaselea jucător mare parte din sezonul trecut, dar care a început titular în locul lui Bynum în acest sezon, după ce acesta a ratat prima lună din cauza unei accidentări la genunchi.

Bynum a revenit printre titulari cu 18 puncte, în timp ce Kobe Bryant a marcat 8 din 14 aruncări şi a înscris 20 de puncte. Chris Paul a fost performerul pentru Hornets, cu 20 de puncte şi şapte pase decisive, dar Los Angeles, care se află în căutarea celui de-al treilea titlul consecutiv, s-a distanţat la 18 puncte la pauză şi a defilat până la final.


×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close