Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet LA Lakers şi Orlando Magic s-au calificat fără probleme în finalele Conferinţelor NBA

LA Lakers şi Orlando Magic s-au calificat fără probleme în finalele Conferinţelor NBA

LA Lakers şi Orlando Magic s-au calificat fără probleme în finalele Conferinţelor NBA
11 Mai 2010   •   12:44


Orlando Magic şi Los Angeles Lakers au dominat până la capăt întâlnirile cu adversarele lor din play-off şi au învins fiecare cu 4-0 Atlanta Hawks, respectiv Utah Jazz.

Lakers a marcat pentru al treilea meci consecutiv 111 puncte şi s-a calificat în finala Conferinţei de Vest, după 111-96 cu Utah Jazz. Pau Gasol a fost dominant sub panou, cu 33 de puncte şi 14 recuperări, în timp ce Kobe Bryant a marcat 32 de puncte pentru a conduce echipa spre o finală cu Phoenix Suns. "Va fi o dispută grea şi tot ce ne dorim este ca fiecare dintre noi să fie sănătos şi apt de joc. Avem o săptămână de odihnă, deci ar trebuie să fie bine", a declarat Gasol.

De cealaltă parte, Magic a ajuns la 8-0 în play-off după victoria cu 98-84 înregistrată la Atlanta Hawks şi s-a calificat în finala Conferinţei de Est, unde va întâlni câştigătoarea întâlnirii dintre Boston Celtics şi Cleveland Cavaliers. Orlando a învins Hawks la o diferenţă combinată de 101 puncte, cea mai mare diferenţă înregistrată într-o serie de patru victorii în play-off-ul NBA.

Vince Carter a înscris 22 de puncte pentru Magic, echipa având 16 aruncări de trei puncte reuşite şi conducând de la început până la final. Jamal Crawford a fost cel mai bun marcator pentru Hawks, cu 18 puncte, echipa lui fiind eliminată pentru al doilea sezon consecutiv în turul doi al play-off-ului.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers Orlando Magic
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close