Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers câştigă la limită meciul doi al finalei NBA, 101-96 cu Orlando Magic (VIDEO)

Lakers câştigă la limită meciul doi al finalei NBA, 101-96 cu Orlando Magic (VIDEO)

Lakers câştigă la limită meciul doi al finalei NBA, 101-96 cu Orlando Magic (VIDEO)
08 Iun 2009   •   13:15

Kobe Bryant a strălucit din nou pentru Los Angeles Lakers, care a obţinut o victorie cu 101-96 în prelungirile meciului cu Orlando Magic, preluând conducerea cu 2-0 în finala NBA, unde se joacă pe sistemul cel mai bun din şapte partide.

Bryant a fost principalul marcator, cu 29 de puncte, deşi echipa sa nu a mai dominat partida precum în primul meci, când s-a impus cu 100-75. De această dată, ?magicienii? ar fi putut câştiga în timpul regulamentar, dacă aruncarea lui Courtney Lee în ultima secundă de joc ar fi intrat.

Finala se mută acum la Orlando, unde sunt programate până la trei meciuri, dacă este nevoie. Până în prezent, de 39 de ori a condus o echipă cu 2-0 în finală şi doar o dată s-a întâmplat să piardă titlul, astfel că cei din Orlando au nevoie de puţină ?magie? pentru a trece de Lakers.

?Nu cred că Bryant a avut un meci bun, dacă raportăm la standardul lui. L-au dublat, l-au încolţit, i-au ieşit de fiecare dată în cale şi noi nu ne-am adaptat jocul suficient de bine ca să îl ajutăm?, a declarat Phil Jackson, antrenorul de la Lakers.

Pau Gasol, care a avut 24 de puncte şi 10 recuperări, a înscris şapte din cele 13 puncte ale lui Lakers în prelungiri, care s-au dovedit cruciale. ?Ne-a trecut glonţul pe la ureche?, a spus Bryant.



Antena3.ro

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close