Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers egalează situaţia în finala NBA, 3-3 cu Celtics. Joi se joacă meciul decisiv

Lakers egalează situaţia în finala NBA, 3-3 cu Celtics. Joi se joacă meciul decisiv

Lakers egalează situaţia în finala NBA, 3-3 cu Celtics. Joi se joacă meciul decisiv
16 Iun 2010   •   12:34

După trei meciuri în deplasare, Los Angeles Lakers a revenit acasă şi la o formă mai bună care i-a permis să învingă Boston Celtics cu 89-67 şi să trimită finala NBA în meciul decisiv (al şaptelea) de joi seara.

Condusă încă o dată de un excepţional Kobe Bryant, Lakers şi-a revenit după înfrângerile din ultimele două partide din Boston şi a dus scorul general la 3-3, titlul urmând să se decidă între cele două mari francize într-un meci de "totul sau nimic". Gruparea din Los Angeles, care deja a câştigat 15 titluri NBA, inclusiv anul trecut, a reuşit cea mai categorică victorie a finalei.

Bryant a reuşit 26 de puncte şi 11 recuperări, iar spaniolul Pau Gasol a contribuit cu 17 puncte şi 13 recuperări. Pentru Celtics, care caută să obţină al 18-lea titlu din istorie, Ray Allen a fost principalul marcator cu 19 puncte, în timp ce Paul Pierce, Kevin Garnett şi Rajon Rondo au înscris fiecare peste 10 puncte.

Celtics a suferit o lovitură puternică prin accidentarea lui Kendrick Perkins în primul sfert, la finalul căruia erau conduşi cu zece puncte. Perkins, care şi-a scrântit glezna, nu a mai revenit în meciul de marţi şi urmează să efectueze teste care să determine dacă va putea juca în ultimul meci al finalei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers Boston Celtics
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close