Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers - Hornets 104-88. Campionii ajung la cinci victorii consecutive (VIDEO)

Lakers - Hornets 104-88. Campionii ajung la cinci victorii consecutive (VIDEO)

Lakers - Hornets 104-88. Campionii ajung la cinci victorii consecutive (VIDEO)
Sursa foto: kobe bryant
09 Noi 2009   •   14:56

Los Angeles Lakers se păstrează pe primul loc al Conferinţei de Vest a NBA după victoria de duminică împotriva echipei din New Orleans, Hornets. Kobe Bryant şi compania împart locul fruntaş al clasamentului cu o altă echipă cu un record aproape perfect, Phoenix Suns , care s-au impus la rândul lor în faţa celor de la Washingon Wizards. Contraperformanţa zilei aparţine celor de la Orlando Magic, care au fost umiliţi de Ocklohoma City Thunder.
Victorie concludentă pentru deţinătoarea trofeului în NBA în faţa celor din New Orleans. Hornets, care pierduseră şi runda precedentă cu Toronto Raptors, au avut un procentaj al aruncărilor reuşite execrabil, de doar 36,5% din suprafaţa de două puncte şi 32, de la trei puncte, devenind victime sigure pentru echipa de pe coasta Pacificului. Kobe Bryant a punctat bine pentru Lakers, 28, fiind asistat bine de D.J .Mbenga, cu 10 puncte şi 12 recuperări.
De la adversari, vedeta Chris Paul a avut un meci destul de şters, cu 15 puncte şi 9 pase decisive, Okafor fiind alt evidenţiat cu cele 10 puncte şi 14 recuperări ale sale. Hornets au, după şapte partide, doar două victorii, iar începutul de sezon pare să fie unul ratat.

Alte rezultate:
Washington Wizards - Phoenix Suns: 90-102
Detroit Pistons - Philadelphia 76ers: 88-81
Ocklahoma City Thunder - Orlando Magic: 102-74
Portland Trailblazers - Minnesota Timberwolves: 116-93
Sacramento Kings - Golden State Warriors: 120-107
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Los Angeles Lakers Kobe Bryant NBA
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close