Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Baschet Lakers obţin prima victorie din playoff, 87-79 cu Thunder. Rezultate NBA (VIDEO)

Lakers obţin prima victorie din playoff, 87-79 cu Thunder. Rezultate NBA (VIDEO)

Lakers obţin prima victorie din playoff, 87-79 cu Thunder. Rezultate NBA (VIDEO)
Sursa foto: kobe bryant
19 Apr 2010   •   19:56

Los Angeles Lakers şi-au început, la sfârşitul săptămânii trecute, cursa pentru păstrarea titlului de campioană în NBA. Echipa lui Phil Jackson a câştigat primul meci al seriei cu Ocklahoma City Thunder, la Los Angeles, după o prestaţie nu foarte impresionantă dar suficientă pentru victorie. Tot duminică, Orlando Magic, Dallas Mavericks şi Portland Trailblazers au început şi ele cu o victorie playoff-ul.
Avantajul terenului propriu a fost concretizat, duminică, în victorie de către trei dintre echipele care au evoluat. Singura gazdă învinsă a fost Phoenix Suns, care s-a înclinat în faţa celor din Portland.
Pe Staples Center din Los Angeles, Lakers, cu Kobe Bryant cel mai bun marcator, au trecut de Ocklahoma City Thunder cu scorul de 87-79. Prestaţile bune ale lui Kevin Durant, 24 de puncte, şi Russel Westbrook, 23 de puncte, nu au contat, iar galben-albaştrii bifează primul succes.

Celelalte rezultate ale zilei:
Dallas Mavericks - San Antonio Spurs 100-94
Phoenix Suns - Portland Trailblazers 100-105
Denver Nuggets - Utah Jazz 126-113
Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close